banner marshal garden
Ea și El

6 moduri prin care o femeie înțeleaptă îl poate face pe bărbat să-i facă toate poftele

De ce oare unele femei sunt înconjurate de grija bărbaților, aceștia le fac in permanență cadouri și cheltuie bani cu ele, iar altele nu primesc decât un amărât de buchețel de ghiocei, de 8 martie? Dacă faceti parte din a doua categorie, iată o veste bună : în genele fiecărui bărbat se află generozitatea, însă depinde de dvs să treziți în partenerul dvs acest sentiment. Iată 6 modalitați sigure de a face acest lucru:

1.Bucurați-vă de cadourile primite

De ce oare ne pace să le facem daruri celor mici? Pt că ne place să vedem bucuria de pe chipul lor! Cu cât veți fi și voi, la rându-vă, mai exaltate, la primirea unui cadou de la iubitul dvs, cu atât acesta iși va dori să vă bucure din nou.

2.Cereți ajutorul

Generozitatea face casă bună cu dorința de a ajuta și de a proteja. Dacă partenerul vostru nu este din cale-afară de generos, gândiți-vă dacă nu cumva chiar dvs îl blocați, inconștient. Încercarea voastră de a fi o „doamnă de fier” îl face pe bărbat să creadă că nu mai aveți nevoie de ajutorul lui. Învățați să-i cereți ajutorul, chiar dacă vă este greu. Bărbaților le place să se considere utili și, prin urmare, vor deveni generoși.

3.Fiți recunoscătoare

Femeia care știe să-i reproșeze iubitului că e zgârcit, dar nu știe să-i mulțumească din suflet, nu-l va face pe acesta decât să devină, cu fiecare zi, și mai zgârcit. Ca să-l faceți să cheltuiască bani cu dvs, învățați să-i apreciați eforturile, să-i lăudați generozitatea. Arătați-i cât de mult apreciați grija pe care o are fața de dvs.

4. Exprimați-vă dorințele!

Din păcate ( sau din fericire?) bărbații nu știu să ne ghicească gândurile, și nici măcar nu ne înțeleg aluziile. Asa că, dacă iubitul vostru nu se manifestă ca fiind din cale afară de generos, nu așteptați până o va face din proprie inițiativă. Gasiți o formă înțeleaptă de a-i sugera ce anume v-ar bucura.

5.Îngăduiți-vă să visați

De multe ori, chiar noi suntem cele care blocăm generozitatea partenerilor noștri, fără să ne dăm seama. De multe ori suntem întrebate : ” Ce ți-ai dori, draga mea?” și noi răspundem : ” Am de toate, dragul meu, nu mai cheltui banii!”. O astfel de atitudine este un adevărat inhibitor pentru generozitatea masculină. Ce sens are să ai grijă de o femeie „care are tot ce-i trebuie”? Dacă le invidiați pe femeile cărora bărbații le fac neîncetat cadouri, să știți că ele știu să primească daruri, cu recunoștință dar și cu demnitate, fără să le fie teamă că astfel de vor obliga fața de ei.

6.Manifestați-vă generozitatea

Generozitatea este o calitate pe care o puteți dezvolta foarte rapid, nu trebuie decât să creați o atmosferă corespunzătoare. Dacă vreți ca un bărbat să fie generos cu dvs, trebuie ca dvs însevă să fiți generoase: să dăruiți atenție, grijă și eforturi în direcția celor dragi, să fiți darnică în a spune cuvinte frumoase, să faceți surprize, char și fără motiv, să faceți voi însevă cadouri, chiar dacă nu foarte costisitoare. Inspirați de generozitatea voastră, partenerii voștri vor deveni ei înșiși generoși.
Sursa : elle.ru

Femei de 10 pe Facebook