Ea și El

6 lucruri pe care bărbații le detestă la femei

 

Femeile, de regulă, află foarte ușor ceea ce le displace bărbaților la ele. Lucrurile se întâmplă după aproximativ cam aceeași regulă: bărbatul se încruntă, vociferează, face stânga-mprejur și …te-ai prins! Ceva, din ceea ce ai făcut, l-a deranjat!
Cu toate acestea, schema de mai sus nu este întotdeauna valabilă. Din simplul motiv că nu toți bărbații sunt la fel. Fiecare este unic, în felul său. Iată însă că , după dialoguri repetate cu nenumărați reprezentanți ai sexului tare, psihologii au reușit să identifice, ca și un numitor comun, câteva elemente care se pare că îi scot din minți pe toți bărbații, indiferent de vârstă, nivel de instruire, stare socială sau..poziție geografică.

 

1.Bărbații detestă astfel de pantaloni! Să recunoaștem, o cam intuiam și noi, pentru că și nouă ni se pare că acești “colanți” ne scot în evidență toate imprefecțiunile, atât lipsurile , cât și..surplusurile!

image
2.Veșnica problemă: bosumflarea sau , dimpotrivă, țuguierea buzelor. Credeți-ne: când vă faceți un “selfie” cu o astfel de expresie a feței, un bărbat normal nu va simți niciodată nimic altceva, decât că îl podidește râsul!

image
3.Unii bărbați susțin că femeile care poartă pantaloni cu talia ridicată seamănă mai mult cu niște bunicuțe. Hm..Poate că uneori au dreptate..

image
4. Machiajul exagerat. Părerea unanimă a bărbaților este aceea că un machiaj exagerat arată extrem de..artificial. Ce ușurare! Dacă am fi sigure că este așa, nu am mai cheltui atâția bani pe cosmeticale și pe saloane de înfrumusețare!

image
5.Deși noi insistăm pe ideea că sunt la modă, eșarfele îi scot din minți, se pare, pe bărbați, care le consideră ca fiind un fel de pături! …Aici credem că exagerează puțin..

image
6. Bărbații detestă expresii de genul ” Te pupic!”, “Iubi” “Pui” etc. Dragii noștri! Înțelegeți, vă rugăm, că este modalitatea noastră de a ne exprima devotamentul și dragostea noastră față de voi!

image

…Cam astea au fost concluziile studiului. Dar oare ce-ar fi dacă cineva ne-ar întreba pe noi, femeile, ce anume ne deranjează la sexul tare? Cred că nu ne-ar ajunge o zi întreagă, să ne punem pe hârtie toate nemulțumirile!

 

Concluzia este însă una singură : iubiți-vă așa cum sunteți, cu toate calitățile și defectele cu care v-a înzestrat Natura!

 

sursa: tutkryto.su

imagine reprezentativă: publy.ru

Uscatoare rufe