Călătorii Timp liber

Antalya în topul vacanțelor, la români …mai cu seamă prin PARALELA 45! 😉

Intotdeauna cifrele reușesc să spună mai mult, decât un munte de cuvinte! Potrivit statisticilor, în anul 2019 Romania a trimis in Antalya peste 243.000 de romani. Față de anul 2018, cand aceleași statistici indică 180.000 de turiști, observați și voi cresterea considerabil! Iar dacă ne raportăm la 2015, atunci putem afirma liniștiți că numărul turiștilor români din Antalya s-a dublat.


”Suntem pe locul 7, ca numar de turisti care vin in Antalya, in top aflandu-se Germania, Rusia si Anglia’’ a declarat Alin Burcea , CEO Paralela 45 . Și ambițios cum îl știm, suntem siguri că, datorită și performanțelor companiei sale, foarte curând, topul ne va situa pe podium!


Din totalul romanilor care merg in Antalya, Paralela 45 a acoperit 9% , cu o crestere de 28% fata de anul 2018. ’’Avem nevoie de oameni care sa revina la noi. Cum facem asta? Tratand oamenii cu respect si fara sa-i mintim” a afirmat Alin Burcea, la recenta “ședință de lucru” a companiei sale, desfășurată chiar..”pe teren”! Adică…în fascinanta Antalye, într-o toamnă târzie care părea că și-a uitat trăsăturile definitorii, încăpățanându-se să țină celebra zona turistică a Turciei într-o autentică vreme de vară.


Așadar, de ce Antalya?
Iată argumentele pe care ni le aduc specialiștii de la Paralela 45 :

Antalya, Pentru că îți oferă o întindere nesfârșită de plaja ( peste 650 de kilometri), hoteluri de lux in care esti tratat ca un rege, vreme buna tot sezonul. Iar sezonul , la turci, nu seamănă deloc cu al nostru : el incepe aici in luna mai, si se termina hăt târziu, in octombrie. Te poti rasfata in Spa-urile luxoase din care o sa-ti doresti sa nu mai pleci și unde masajul si hammam-ul – baia traditionala tuceasca, te vor relaxa total.

Pentru că sunteți femei de 10, vă vom mai daa un detaliu care vă va seduce definitiv : Antalya este destinatia perfecta pentru familiile cu copii ! Majoritatea hotelurilor detin locuri de joaca si aqua park-uri, unde cei mici se distreaza foarte bine, dar si zone pentru adulti, unde sa te retragi cand vrei liniste si pace – in timp ce copiii sunt supravegheati de gazde, in zona special amenajata pentru ei.

Să vorbim si despre mâncare? Aici veți fi cuceriți definitiv! Serviciile ultra-all- inclusive le ofera turistilor ajunsi in Antalya atat o varietate de mancaruri locale si internationale, cat si o gama larga de bauturi.Este oare plictisitoare , o vacanță în Antalya? Doar sunt atâția turiști, pe care lâncezitul la soare nu este în măsură să-i satisfacă! Atunci au facut bine că au optat pentru Antalya! Pentru că Antalya este o destinatie si pentru turistii activi.
Daca alegi sa faci o plimbare prin orasul Antalya vei descoperii orasul vechi, langa port, acesta fiind, de fapt, nucleul asezarii moderne de astăzi. Orasul are o multime de obiective turistice de vazut. Cea mai veche constructie din orasul vechi este Poarta lui Hadrian, construita in anul 130 d.H., cu ocazia venirii imparatului roman in oras.
Daca iti doresti aventura si senzatii tari, te poti încumeta să incerci Buggy cross , o aventura pe patru roti prin munti, rafting sau off road jeep safari. Poti opta pentru plimbari cu submarinul , pentru o croaziera din Antalya pe marea Mediterana, sau pentru o ascensiune spectaculoasă cu telecabina pe muntele Tahtali, unde te întâmpină o panorama de vis, numai bună pentru pozele de pe Facebook, cu care iți vei face invidioși toți prietenii virtuali!

Pe langa toate astea, vom numi , în final , argumentul suprem : in Antalya pluteste, tot timpul, in aer, această inconfudabilă senzatie de vacanță . Așa că…n-aveți încotro : va trebui să vă grăbiți să experimentati pe pielea voastră tot acest răsfăț, oferit de hotelierii turci. Vacanță plăcută, vă spunem de pe acum!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate