banner marshal garden
Ea și El

5 bărbați care au jucat roluri de femei și cum i-a schimbat acest lucru

Rolurile de femei din cinematografie au fost interpretate nu numai de femei,  ci și, așa cum știți, si de către bărbați! Mulți actori s-au remarcat interpretând într-o manieră spectaculoasă roluri feminine. Unii au intrat în istorie cu astfel de roluri! Ceea ce este interesant, este faptul că , aflându-se, cu această ocazie, în pielea femeilor, ei au recunoscut că si-au schimbat definitiv părerea despre reprezentantele sexului frumos. 

 

Dustin Hoffman – “Tootsie” 

pastedGraphic.png

După multapreciatul rol din filmul “Tootsie” , Dustin a recunoscut că abia acum a înțeles cât de greu îi este unei femei să fie mereu “femeia ideală”, să fie bună și blândă. 

«Imaginea femeii a fost dintotdeauna asociată ideii de bunătate, blândețe și spirit idealist. Acest lucru este, zău, foarte dificil. Acolo, unde un bărbat se poate înfuria și se poate descărca, înjurând, femeia are datoria nu numai să rămână calmă, dar să si calmeze spiritele”. – mărtirisește Hoffman. 

Adam Sandler “ Jack și Jill” 

pastedGraphic_1.png

Multă vreme, Adam Sandler nu a reușit să înțeleagă femeile: de ce plâng, ce anume le înveselește, de ce sunt atât de dominate de emoții. Răspunsul la toate aceste intrebări l-a aflat după rolul din filmul “Jack și Jill”

«A fi femeie, este extrem de dificil. Ești dominat de tot felul de emoții, iar asta se poate intâmpla, uneori, în decurs de câteva minute” – a declarat Sandler. 

 

Arnold Schwarzenegger: “Junior” 

pastedGraphic_2.png

După rolul din “Junior”, Arnold Schwarzenneger  a început să se poarte foarte atent cu femeile însărcinate. 

«Sarcina este un lucru tare dificil. Nici nu vă imaginați cât de dificil este. După ce am si tit-o pe propria mea piele, am început să mă pott foarte atent cu viitoarele mame”, spune Schwarzenneger. 

Liev Schreiber : “ Taking Woodstock”