Acasă la mine

5 sfaturi pentru o gospodină de 10 ( I) 

 

Printre  femeile de 10 se amestecă și foarte multe gospodine de 10. Lor , dar și celor în devenire , li se adresează această mini-serie de sfaturi utile,  în bucătărie dar și în casă. 

1. Supa de legume

În supele din legume proaspete încercați să nu puneți condimente de tipul frunză de dafin, piper negru și altele. Mai bine așteptați să se facă supa, iar la final strecurați în ea verdeață. Este și mai gustos și mai sănătos! 

 

2. Igiena în bucătărie

Este obligatoriu ca periodic să vă “igienizați” fundurile de numai tocat din lemn. Folosiți pentru asta o soluție din apă cu oțet. Produsele trebuie tăiate pe suprafețe curate! 

3. Salata cu ulei

Uleiul de floarea soarelui sau măsline trebuie adăugat în salată numai după ce, in prealabil, au fost adăugate sarea, oțetul și piperul. Rețineți : sarea nu se dizolvă în ulei! 

 4. Peștele fără miros

Atunci când fierbeți pești precum cambulă sau cod, rezultă un miros oribil, care dă de furcă gospodinelor, dar și celor aflați prin preajmă. Puteți să scăpați de el , adăugând în vasul de fierbere rădăcină de pătrunjel sau țelina. Este indicată de asemenea si ceapa galbenă. 

 

5. Florile din apartament

Florile de câmp vor rezista mai mult dacă în vasul cu flori veți adăuga câteva picături de detergent de vase. Dar atenție mare! Câteva picături doar, întrucat, dacă întreceți măsura, s-ar putea să obțineți efectul invers! 😫

Sursa foto : angi.com 

Publicitate