Diverse

5 pași pentru a începe o zi de succes

 

Dacă-i parcurgeți, aveți ziua ca și rezolvată! Așadar, mare atenție și luați-o încetul cu încetul:

1.Înainte de somn programați-vă ziua următoare. “Astăzi” începe, de fapt, ieri! Așa că, înainte de culcare, alocați 15 minute pentru a vă planifica ziua de mâine. Subconștientul vostru va lucra, în timpul somnului, și veți vedea, mare parte din cele planificate vi se vor îndeplini!

2.În locul ceasului deșteptător, treziți-vă cu melodia voastră preferată. Vă va ajuta telefonul mobil.

3.Imediat ce vă treziți, configurați-vă ziua care tocmai a început. Gândiți-vă bine : ce vreți de la această zi? Cu cine vreți să vă întâlniți? Vreți să aveți o zi pozitivă sau negativă? Încercați să vizualizați, cu ochii minții, ziua pe care o începeți. Și eliminați din gândurile voastre temerile pe care le aveți!

4.Folosiți muzica, pentru a atrage fericirea în interiorul vostru! Fiecare dintre noi avem melodii preferate, care ne fac să avem o stare bună, ne incită la dans. Folosiți orice prilej pentru a vă asculta muzica preferată: dimineata, când vă pregătiți pentru servici, în mașină, etc . Muzica emană o energie uluitoare, care ne influențează starea de bine, de aceea chiar și când sunteți supărate, ascultați muzică veselă și evitați melodiile triste.

5.Folosește constructiv timpul pe care-l petreci pe drum, spre serviciu. Mai treceți-vă odată în revistă ziua, adăugați noile detalii apărute și nu lăsați incertitudinile să vă pericliteze planurile.

Iar ceea ce este cel mai important, încercați să însotiți fiecare din acești 5 pași cu un zâmbet!
Zâmbiți,zâmbiți, zâmbiți!
O zi bună să aveți!

Vă sugerăm și o melodie, care sigur vă va ridica moralul!