Ea și El

3 “secrete” ale unei soții înțelepte

Dacă viața ta de familie va fi sau nu fericită, depinde într-o măsură foarte mare de tactica pe care tu, ca soție, o vei adopta în primii ani de căsnicie.
Iată trei secrete demne de a fi reținute.
În primul rând vrem să vă întrebăm : știți prin ce se deosebește o soție ințeleaptă de una deșteaptă? A doua, observând greșeala soțului, o va sublinia și va spune “Vezi? Ți-am spus eu!”. Cea înteleaptă se va face că , de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Secretul nr.1: Nu-i indicați niciodată soțului ce anume are de făcut
Bărbaților li se pare întotdeauna că se pricep la toate mult mai bine decât femeile. Visează! Insă aceste fabulații sunt nevinovate! Noi știm care este adevărul, dar nu are sens să-l discutăm cu bărbații, nu? Putem să le dăm un sfat, însă numai dacă ni-l cer.

Secretul nr.2: Nu vă țineți niciodată soțul sub papuc

“Unde naiba ai fost între două și cinci?!? Te-am sunat și la serviciu!”
“Ce e cu dezordinea asta în baie?!?” “Ce să cauți la bere cu băieții?!?” – astfel de replici sunt letale în relația cu bărbații, care au în permanență nevoie de o “gură de libertate”. Trăiți-va propria viață și fiți mai puțin obsedate de ceea ce face soțul dvs. Aveți încredere în el!

Secretul nr.3: Nu-l privați niciodată pe soțul dvs de dreptul lui de a se izola

Doi bărbați se pot uita trei ore la televizor fără să vorbească între ei și niciunul din ei nu se va supăra. Barbații se simt bine în comoania propriilor gânduri. Ei iubesc liniștea și pacea interioară. În preistorie, în momentele de depresie sau în perioadele când aveau de luat decizii importante, se retrăgeau în peșteri , unde petreceau un timp în singurătate. Și acest lucru li se părea tuturor normal.
Imediat ce veți observa că soții voștri se retrag în “peștera” lor ( în garaj, în pivniță sau în fața televizorului) , nu-i deranjați și lăsați-i să se bucure de “singurătate”. Ei își vor satisface nevoia de singurătate și se vor reintegra în familie. Iar în momentele lor de izolare, nu vor face decât să realizeze cât de mult vă iubesc! Asa că…profitați de această meteahnă a lor!

Sursa : damex.ru