Ea și El

3 modalități de a-i arăta partenerului tău că este sufletul tău pereche

Fără o legătură emoțională puternică cu partenerul nostru, suntem condamnate la relații instabile și distructive. Ne întrebăm: cum, oare, să-i facem cunoscut partenerului nostru, faptul că îl considerăm a fi sufletul nostru pereche și, mai mult, cum să facem, pentru a primi, în schimb, de la el, o reacție similară?

Puneți-vă partenerul pe primul plan
Nu trebuie să faceți promisiuni deșarte, fără să le puneți în practică. Partenerul vostru trebuie să se simtă cea mai importantă persoană din viața voastră, mult mai importantă decât prietenii, cariera, chiar si copiii. În plus, fiecare decizie majora pe care o luați, trebuie să se facă cu asentimentul partenerului.

2. Stabiliți niște limite sănătoase
Fiți atente la ieșirile nocturne cu prietenii. De paharul de șampanie, de muzica de calitate, de delicatesele culinare trebuie să beneficieze în primul rând partenerul vostru. Dacă obișnuiți să mergeți la sală, este posibil să vă simtiți atrase de trupurile musculoase ale altor bărbați. Pe cât posibil însă, antrenați-vă impreună cu partenerul vostru. Sportul este posibil să vă stârnească și alte simțuri. Bucurați-vă unul de celălalt.
Cinele de afaceri, conferințele și telefoanele de serviciu întâmplate după terminarea zilei de muncă, pot deveni un măr al discordiei între voi și partener. Pe cât posibil, încheiați toate activitățile profesionale la o oră stabilită. Mai bine mutați o problemă pentru a doua zi, decât să creați motive de discuție în cuplu.

3. Acordați timp relației
Acest obiectiv se poate dovedi a fi deosebit de dificil, în această vâltoare a vieții de zi cu zi. Încercați totuși să faceți totul pentru a petrece cât mai mult timp împreună. Fiți deschiși și sinceri unul față de celalalt. Partenerul vostru trebuie să vă fie cel mai bun prieten și omul de încredere.

Cel mai important lucru, în cadrul unei relații este componenta emoțională. De aceea, străduiți-vă să reduceți la minimum conflictele și să creați o relație stabilă, armonioasă și deplină.

Sursa: soulpost.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.