Ea și El

Dacă el continuă să fie  însurat , înseamnă că tu nu valorezi nimic pentru el. Atfel spus : înca 6 adevăruri despre poziția de amantă. 

 

Dragă “cealaltă femeie”. Dacă el încă e însurat, înseamnă că tu nu reprezinți nimic pentru el. Și viceversa e adevărată, să știi. Majoritatea barbaților însurați nu se grăbesc să-și înlocuiască soția cu o alta. El se culcă cu tine numai pentru a-și alimenta orgoliul masculin și pentru a gusta din “fructul oprit”. Ești, pentru el, o simplă jucărie și atât.Dacă în schimb TU ești cea măritată și el întreține relații intime, nu ești , pentru el, decât “o altă femeie”. Și deloc unica, cu care face sex. Și de ce ar schimba-o pe soția lui cu o femeie care-și înșeală bărbatul?

  1. Lui îi este foarte bine așa : mergi la el, petreceți timp împreună, dupa care pleci la casa ta. În sinea lui, el știe perfect că nu e singurul bărbat din viața ta.   
  2. El profită de tine doar pentru că ești “accesibilă”. Așa că, fii deșteapta și mergi mai departe ! El nu se va schimba, de dragul tău! 
  3. Tot ceea ce face, el face numai pentru el însuși. Îi place să se culce cu tine? De fapt îi place să se simtă bărbat, să te domine. 
  4. Comunică cu tine foarte schematic. Prin asta încearcă să rămână deschis pt tine, să te lase să-l percepi după cum vrei tu. In plus, îi e dificil să țină minte toate subiectele pe care le discută cu toate iubitele lui. 
  5. Găsește mereu motive să nu petreacă timp cu tine sau te lasă să-ți plătești singură cumpărăturile. Dacă îi placi cu adevărat, el va găsi mereu timp pentru tine. Iar dacă te-ar fi respectat, nu te-ar fi lăsat să plătești tu. Dar…se pare că timpul și-l petrece mai mult cu soția sa, iar banii tot cu ea îi cheltuie. 
  6. Te va înșela. Chiar dacă, să zicem că se va petrece o minune și își va părăsi soția pentru tine. Sau…mai bine zis, ea îl va lăsa baltă! Însă tu vei dovedi cât de naivă esti, dacă vei crede că nu te va însela și pe tine, la fel cum a înșelat-o și pe ea. 

Dacă vei avea norocul să dai peste un bărbat care încă nu aparține vreunei alte femei, și care vrea să construiască o relație cu tine, atunci ai toate motivele să jubilezi! Iar dacă ai deja alături un bărbat ca lumea, dar pe care îl tratezi ca pe ceva obișnuit, atunci el sigur va găsi o alta, care să-l facă să se simtă bine. 

Sursa : cluber.com.ua