Femei de 10

Femeile-magnet. Care le e secretul?

Ați observat, cu siguranță, că există un anumit tip de femei care reușesc foarte ușor să lege o relație cu sexul opus. Chiar și atunci când rămân singure, ele nu intră în panică, căci știu că în jurul lor vor roi imediat o mulțime de bărbați. Care este, așadar, secretul lor?

1.Femeile-magnet sunt intotdeauna pozitive. Chiar și atunci când au căderi fizice sau chiar depresie, ele nu încetează niciodată să creadă că totul va fi bine.

2.Ele își asumă responsabilități. E mai ușor să rămâi pozitivă și fericită, atunci când ești convinsă că ții totul e sub control și că ești unica răspunzătoare de toate cele ce ți se întâmplă.

3.Ele își construiesc singure fericirea. Nu se păcălesc, spunându-și că totul va fi bine, ci fac totul ca acest lucru să se și întâmple.

4.Ele văd părțile bune ale celor din jur. Totul este mult mai complicat, dacă le gășești în permanență celor din jur nod în papură. Chiar dacă i se întâmplă ceva rău, femeia-magnet nu începe imediat să caute vinovatul, ci caută motivele obiective ale celor întâmplate.

5.Pentru astfel de femei impirtante sunt dezvoltarea personală și obiectivele propuse. De multe ori, oamenii se tem că vor trebui să renunțe la idealurile lor, din cauza familiei sau a relației cu celălalt. Ceea ce e total greșit. Trebuie căutate astfel de relații care se armonizează cu obiectivele pe care vi le-ați propus și un astfel de partener care să vă susțină în atingerea acestora.

6.Ele se îngrijesc de dragul lor. Poate că nu este tocmai corect, însă numai după ce vă veți simți sigure pe corpul vostru și numai după ce vă va place de voi însevă, veți fi dorite și de bărbați. Lăsați naibii cursurile de dezvoltare personală! Preocupați-vă mai bine de o alimentație sănătoasă și de o stare de spirit bună. Nu înseamnă că trebuie să fiți top-modele, dar trbuie să arătați bine, în limitele propriilor posibilități.

 

Surse foto: blognews.am, radui-sya.timepad.ru, ein-o-science.ru

.