Bărbați de 10

20 de citate ale lui Keanu Reeves, care vă vor oferi o altă perspectivă asupra vieții

Keanu Reeves este, pur și simplu, un om minunat! Din păcate însă, acest lucru nu i-a oferit și o viață minunată, chiar dacă a devenit unul din marii actori ai lumii. Fiica sa a murit la naștere, iubita a pierit în urma unui accident de mașină, iar sora lui s-a îmbolnăvit de leucemie. Keanu duce o viață modestă : circulă cu metroul, face, in secret, fapte caritabile și…rămâne una din stelele Hollywoodului.
Iată, mai jos, cateva din reflecțiile sale, pline de înțelepciune:

Nimeni nu va reuși să iasă vou din asta…Așa că, vă rog, nu mai uitați de voi înșivă! Mâncați mâcăruri gustoase. Plimbați-vă la soare. Scăldați-vă în ocean.
2. De multe ori, să obții un lucru simplu este cel mai complicat lucru.
3. Perspectiva mortii se schimbă, de la 20 de ani, la 50.
4. Ce însuflețitor este să știi ca viitorul tau se află în mâinile tale!
6. Arta constă in a descoperi ceea ce este mai bun în oameni și în a face lumea mult mai empatică
7. Trebuie să-ți schimbi viața, dacă nu ești fericit și să te trezești la realitate, dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit!
8. Uneori dușmanii sunt cei mai buni profesori ai noștri : oamenii pot învăța din greselile lor ; distrugerea înseamnă, de cele mai multe ori, renaștere
9. Durerea își schimbă forma, dar nu dispare niciodată
10. Fiecare greutate din viața voastră v-a făcut omul de astăzi. Fiți recunoscători pentru vremurile grele. Ele ne fac mai puternici.
11. Încercați, din cand în când, să nu aveți dreptate. Acest lucru vă influențează în mod pozitiv ego-ul.
12. La urma urmei, cred că putem fi cu toții de acord că omul poate supraviețui oricărei tragedii. Orice s-ar întâmpla în viața voastră, vă veti descurca! Viața merită să fie trăită! 13. Dacă v-a fost distrusă inima, dar v-a rămas curajul de a fi bun cu ceilalți, înseamnă ca aveți inimă de inger
14. Omul care m-a împiedicat să fiu fericit, sunt eu însumi.
15. Când oamenii pe care-i iubești, pleacă, vei rămâne singur
16. Uneori suntem atât de ocupați cu viața de zi cu zi, că uităm să ne bucurăm de frumusețea ei. Suntem ca niște zombie. Priviți în jur, dați-vă jos ochelarii de cal. Salutați-l pe omul care trece pe lânga voi, ba chiar îmbrățișați-l pe cel care pare că e îndurerat.
17. Am fost mereu educat să mă port cu cei din jur așa cum aș vrea și eu să se poarte ei cu mine. Asta se numește respect.
18. Voi fi mereu indrăgostit de iubire
19. Cand nu mă simt liber și câmd nu pot să fac ceea ce mi-aș dori, pur și simplu acționez. Acționez împotriva acestei situații.
20. Arătați că vă pasă. Acest lucru poate valora foarte mult.

Sursa : soulpost.ru

Uscatoare rufe