Ea și El Pe canapea

2 în 1

(Nu voi scrie mult. Nu sunt nici inspirat și nici nu am timpul necesar pentru a insirui cuvinte multe. Voi scrie putin. E o poveste scurtă. Detaliile sunt de prisos. Ideea este una singură!)
Nu pot să fac nimic fără tine!
Atunci când mâinile mele se intrepătrund cu ale tale; Atunci când îți șoptesc aievea cuvinte; Atunci când tu asculți și încerci să mă imiți; Atunci când eu Te Iubesc dar sunt… Nefericit.
Ați avut vreodată sentimentul că partenerul vostru este neliniștit? Nefericit, dar nu din cauza voastră. Voi vă iubiți. Cuvântul care exprimă relația dintre voi doi nu poate fi deslușit sau exprimat. Intre voi există acea legătură puternică. O legătură perfectă. Și totuși… El este nefericit! Nu își poate găsi locul, rostul și, până la urmă, fericirea desăvârșită.
Am cunoscut un cuplu care avea o situație materială deosebit de bună. Și totuși, ceva nu mergea între ei. Ei se iubeau. Ea mi-a spus însă, că stă nopți întregi și se roagă pentru el, pentru că îl simte nefericit. Cu toate că simțea că ea este iubită, simțea că soțul ei nu era mulțumit de meseria pe care o făcea. Această femeie deosebită l-a ajutat pe soțul ei să își găsească adevărata vocație și peste niște ani am întâlnit același cuplu, viu, cu idealuri comune, iubitori, deschiși, într-un cuvânt, o familie împlinită. Pot să vă mai spun că situația lor financiară nu mai era la fel de bună ca la început. Dar ei erau o familie adevărată.
V-ați gândit vreodată că o familie se clădeşte pe idealuri, că nu putem să fim fericiți dacă nu ne împlinim unul prin celălalt și dacă nu avem valori comune? Să știți că ceea ce v-am spus nu este o poveste. E cazul părinților mei. Este, în schimb, povestea a doi oameni care au învățat să se completeze reciproc, să evolueze și să ajungă acolo unde amândoi și-au dorit să ajungă… împreună!
Atunci când vom învăța să ne sacrificăm pentru celălalt, când vom învăța să renunțăm la o părticică din noi pentru a-l ajuta și împlini pe celălalt, atunci simțim că iubirea este binecuvântată și plenară. Sunt sigur că și voi aveți astfel de familii sau astfel de exemple. Să vă iubiți și să fiți iubiți! Pentru că adevărata iubire înseamnă împlinire. Iar adevărata împlinire începe în unul și se termină întotdeauna în doi!
Intotdeauna…

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII