Ea și El

Urâtele mă deprimă

M-am hotărât să spun povestea acestui tricou creat de mine și vândut pe pagina mea de vendor de la www.tshirt-factory.ro

tricou-maticiucIdeea nu-mi aparține, este o replică din piesa Egoistul a regretatului Maestru Beligan. Replică la care se râdea în hohote.
Știu că mesajul e misogin dar mă doare-n p… (a se citi pix pentru femeide10). În primul rând pentru că și feminiștii au voie să fie misogini joia și-n al doilea rând pentru că este cel mai vândut tricou de la Tshirt Factory și asta mă face cel mai bun vendor. Și să nu vă gândiți că n-am concurență. E Bendeac cu personajele lui, e Delia, Otrava, Flick cu o variantă de personalizare pentru fiecare și alții. E și Chilian cu versurile lui „Nu mai beau că te văd frumoasă” deci misoginismul e acasă la el.
Și pentru că sunt vânzător înainte chiar de bărbat am făcut la cerere și cu „Urâții mă deprimă” și o să fac și cu „Proastele/proștii mă deprimă”.
Ceea ce mă deprimă pe bune este că vă gândiți doar la ce e mai rău când e clar că eu mă refer la urâțenia sufletească. Shame on you dacă ați gândit superficial!
Pentru mine femeia cu adevărat urâtă este cea care nu are absolut nimic atrăgător. Femeia care nu excelează în nimic. Aspect, atitudine, inteligență, moralitate, carieră, nimic.
Pentru mine nu există femei urâte. #futorice chiar și deprimat. Aștept provincia, mulțumesc anticipat.

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Dar se gaseste vreo tipa sa spuna ca isi doreste acelasi tricou cu mesaj la adresa „grasilor”, the parca ar alege cineva sa fie supraponderal…si culmea ca este o tipa care se infometeaza in mod deliberat sa fie model si se crede superioara altora din acest motiv

  • m-ai făcut să râd cu poftă! mulţumesc! (apropo, eu stau în Bucureşti dar, de fapt sunt din provincie)