Ea și El

12 semne că te transformi, încet-încet, într-o femeie isterică

 

Ți-ai jurat sa nu fii niciodată așa. Să fii mereu iubitoare, conciliantă, cu zâmbetul pe buze. Să te porți mereu astfel încât partenerul tău sa se simtă bine cu tine, să nu-și dorească niciodată vreo altă femeie. Iată însă că timpul acționeaza nu întotdeauna în sens constructiv. Și, la un moment dat, vei observa pe chipul partenerului tău, semnele unei nemulțumiri. E timpul săbte autoanalizezi. Dacă vei descoperi la tine unul din cele 12 semne de mai jos, ai toate șansele să devii curând ceea ce se numește o “ femeie isterică”.

1. Îi umbli în telefon, fără permisiunea lui

Te-ai obișnuit să-i cauți mereu în telefon și sa sari ca arsă, atunci când i se luminează ecranul, pentru a vedea cine îl sună. Mai nou, abia aștepți să plece la duș, ca să-i citești și mesajele, chiar și pe cele nevinovate.

2. Ești exagerat de geloasă

Ai renunțat să mai ieși cu el în lume, pentru că ți se oare că prietenele tale arata mai bine decât tine si ți-e frică să nu se simtă atras de ele. Frica păzește pepenii.

3. Provoci certuri lipsite de sens.

Poate te plictisești. Poate simți nevoia să fii băgată în seamă. Sau poate ți-e deja totuna. Și tot generezi certuri pe motive absurde. Nu te poți abține.

4. Te frămânți, dacă nu-ți răspunde pe loc

Nu te intereseaza dacă e la muncă sau la o întâlnire cu prietenii. Dacă trece jumătate de oră și nu te sună, te gândești fie că s-a întâmplat ceva, fie că e cu o altă femeie. Creierul tău fabrică pe loc cele mai negre scenarii.

5. Te enervezi, dacă nu-ți face complimente

Îți pui o rochie nouă, te dai cu un ruj de buze tocmai cumpărat sau îți faci o coafura nouă, si constați că el nu spune nimic. Si..te enervezi! Ești convinsă că nu te găsește frumoasă. Că nu te poate suferi. Că nu te mai vrea.

6. Îi pricinuiești o suferință fizică

Și femeile pot fi violente cu bărbații, ceea ce nu este deloc normal. Nu trebuie să se ajungă pâna acolo, încât să arunci în el cu farfurii, să-l pălmuiești etc. Acestea sunt manifestări nesănatoase.

7. Îi urmărești activitatea de pe rețelele de socializare

Îi verifici în permanență contul de Facebook, pentru a vedea cui dă like-uri. Si, în consecință, îi mai faci, din când în când câte-o scenă de gelozie.

8. Îl spionezi. .

Deși nu-ți da niciodată motive de gelozie, nu contenești să-l urmărești. Vrei să știi in orice moment cu cine e și ce face.

9. Minți, și asta ca să-i atragi atenția

Te prefaci că baiatul care ți-a livrat pizza s-a dat la tine, doar ca sa-l faci gelos. Sau ca te doare burta, doar ca să te compatimească. Îl manipulezi, cu minciunile tale.

10. Îi pretinzi să-si petreacă tot timpul cu tine

Nu suporți să se întâlneasca nici cu prietenii lui și nici macar cu familia. Îl vrei numai pentru tine.

11. Îl sufoci cu întrebările

Nu doar că-l întrebi cum a fost ziua lui, dar îl pui sa detalieze ce anume a făcut, pe ore, cu cine, cand a plecat de la servici, de ce a durat asa de mult pana a ajuns acasă..

12. Ai renunțat să mai iei anticonceptionale

Vrei să rămâi însărcinată, pentru că ești sigură că numai așa îl poți lega de tine.

 

Ei, ce zici? Ești și tu puțin isterică?!?😁

Sursa : soulpost.ru

Surse foto: inamora.livejournal.com, b17.ru, youbetter.ru, radostlybvi.ru

Uscatoare rufe