Ea și El

12 bărbați alcătuiesc o listă a lucrurilor pe care femeile trebuie să înceteze să le mai facă

 

Fiecare bărbat are câte ceva care-l enervează, la partenera lui. E posibil ca el să nu-i mărturisească niciodată, noi însă am gasit 12 bărbați care au răspuns cu sinceritate la întrebarea : ce vă enervează cel mai mult la partenera voastră? Posibil ca experiența lor să vă fie de folos. Așa că…citiți si luați aminte!

 1. «Ea trebuie să învețe să primească complimente. De regulă, este mereu neîncrezătoare. Când o laud, mereu îmi spune fie că mint, fie că glumesc, ceea ce mă face să mă simt foarte inconfortabil”
 2. «Singurul lucru pe care-l detest la iubita mea, este faptul că mă face mereu să o aștept. Nu e niciodată gata la timp și trebuie s-o aștept în medie cam 20 de minute, de fiecare dată.”
 3. «Nu suport nehotărârea ei, oscilația permanentă. Mi-aș dori să fie măcar odată  responsabilă pentru relația noastră. De regulă numai eu decid : unde plecăm în vacanță, la ce film mergem etc. Iar uneori, când nu-i place alegerea mea, tot eu cad prost”.  
 4. «Mă enervează că prietena mea așteaptă mereu să-i ghicesc visele. De multe ori se supără pentru ceva, făcut de mine. Dar eu nu știu, pentru că nu îmi spune. Începe doar să se poarte ciudat. Iar eu trebuie s-o trag de limbă, până aflu ce are de fapt pe suflet”.  
 5. «Pe mine mă exasperează faptul că-mi ia din farfurie, când ne aflăm undeva, în oraș. Când o întreb ce să comande, zice că nu vrea  nimic. Iar apoi ia mereu de la mine”. 
 6. «Nu suport când crede că pe mine mă intereseaza bârfele ei cu fete pe care nici măcar nu le cunosc. De acord, e partenera mea, trebuie s-o ascult, dar uneori…îmi vine pur și simplu să închid sonorul!” 
 7. «Nu poate exista nimic mai enervant decât obsesia ei pentru a sta pe mobil, atunci cand ne intâlnim. Mi se pare de neconceput! Ar trebui să se concentreze pe mine, nu-i așa? Iar ea…stă pe Instagram! 
 8. «Pe mine mă enervează atitudinea ei pasiv-agresivă. În loc să vină si să spună exact ce nu e bine, ea tace se enervează și face aluzii, ca să mă prind eu. Nu e normal.” 
 9. «Poate că este o prostie, dar pe mine mă scoate din pepeni cand soția mea vorbește în timpul filmelor. Nu văd niciun sens în a povesti ceea ce se întâmplă pe ecran. Nu vreau decât să fiu lăsat să mă concentrez asupra filmului. Oare cer atât de mult?” 
 10. «Nu suport când se spală rufele în public. Știu ca relația noastră nu este una ideală. Dar de ce trebuie să afle despre asta cei din jur?!?” 
 11. «Nu prea am de ce să mă plâng, însă dacă ar fi să schimb ceva la iubita mea, aș schimba pasivitatea ei, nu se preocupă decloc  să rezolve problemele apărute, ci pur și simplu le ignoră sau se preface că ele nu există”. 
 12. «Nu vreau decât să nu mai creadă ca sunt obsedat de sex. E chiar umilitor că sunt văzut doar ca un obiect sexual, care nu mai are niciun alt interes în viață”. 

Sursa : soulpost.ru