Acasă la mine

10 trucuri pentru leneșele notorii. Astăzi, următoarele 5! ( II )

 

Continuăm  lista începută ieri, a sfaturilor utile, publicate de site-ul adme.ru, și destinate acelora dintre voi, pe care lenea din ADN le îndeamnă să caute mereu soluții ingenioase, pentru a munci cât mai puțin!

Când ți-e lene să faci lista de cumpăraturi

Fă pur și simplu o fotografie a frigiderului tău ( a interiorului său, firește!) . Odată intrată în supermarket, privește poza și vei constata imediat ce anume iti lipsește!

Când ți-e lene să ștergi praful


Când te apuci să faci curățenie, adaugă în apă puțin balsam de rufe și șterge apoi mobila sau dușumelele cu acest amestec. Praful se va depune de două ori mai încet, așa c vei putea sări peste curățenia următoare!

Când ți-e lene să pui lucrurile la loc


La final de săptămână, adună intr-un lighean de plastic sau o cutie de carton toate lucrurile aruncate prin diferite colțuri ale casei, și fă un tur de locuință, punând la locul său fiecare lucru. Astfel vei evita să faci curse prin casă, pentru fiecare lucru în parte!

Când ți-e lene să faci sport


Dacă nici nu concepi să-ți pierzi vremea, mergând de trei ori pe săptămână la sală, ocupă-te de sport chiar acasă la tine! Combină această activitate cu o alta, care-ti face plăcere. Spre exemplu, daca-ți place să navighezi pe internet, ia-ți lângă tine tableta!

Când ti-e lene să-ți răcești băuturile


Dacă afară e caniculă și nu ai rabdare să ți se răcească băutura, ține în congelator câteva pahare. Odată turnată în ele, bautura ți se va răci instantaneu.

Când ți-e lene să faci orice


Nu dispera! Relaxează-te și bucură-te cât poți de acest “dolce farniente”! Te invidiem!

Surse foto: imgur, Facebook
adme.ru