Diverse

10 motive pentru care Săgetătorii reprezintă cea mai bună zodie

Săgetatorul , plin de succes și energie, se caracterizează printr-o charismă de invidiat. Cei din jur îl numesc deseori ca fiind un răsfățat al Fortunei. In plus, Săgetătorii au multe alte calități, care fac din ei unul dintre cele mai bune zodii. Iată doar 10 astfel de motive:

Săgetatorul este foarte hotărât și ambițios

Săgetătorul este de neoprit și-și atinge țelurile cu orice preț, chiar și încălcând normele bunului simț. Cu cât obiectivul este mai greu de atins, cu atât Săgetătorul este mai incitat în a-l atinge. În plus, Săgetătorul obișnuiește să-și mai aroge merite chiar înainte de a le merita! Dar să nu-l judecăm pentru asta! Poate n-a făcut decât să-și spună cu voce tare planurile.

2. Are preocupări foarte diverse
Iar acestea sunt atât de diferite, încât nu poți decât să te miri, cum de reușește să le acopere pe toate. El obișnuiește să adune date despre tot ceea ce-l înconjoară, este avid de cunoaștere, vrea să știe cât mai multe despre el si despre lumea înconjurătoare, încercând să-și găsească menirea. Nu e de mirare ca Săgetătorii au capacitatea de a avea mai multe meserii în același timp.

3. Săgetătorului îi plac călătoriile și aventurile
Această zodie e greu de ținut acasa. Îi plac călătoriile, locurile noi, impresiile noi. E în stare să renunțe la orice , pentru a trăi o aventură și ar fi oricând gata să schimbe liniștea căminului conjugal pe o iesire in natură sau o petrecere cu prietenii. Își prețuiește libertatea și nu va fi niciodată de acord cu limitarea ei.

4. Săgetătorul este un optimist și un preferat al Fortunei
Toți Săgetătorii cred cu tărie că nu există nimic imposibil în viață și demonstrează asta în permanență. Nu trebuie decât să facă un mic efort, pentru a obține, în viață, gloria, fericirea și bogăția. Își păstrează mereu optimismul și-i încarcă și pe cei din jur.

5. Săgetatorul este șarmant
Șaarmul lui nu este deloc legat de fizicul său. El poate arăta oricum, dar îi poate fermeca pe cei din jur cu felul său de a fi, cu intelectul sau și cu puterea de a se dărui. Este imposibil să nu te îndrăgostești de el.

6. Săgetătorul este activ și plin de energie
Imediat ce a atins un orizont, își și fixează un nou țel. Pentru el, slăbirea ritmului, așteptarea și pierderea timpului sunt cele mai grele încercări. Nu obosește niciodată, iubește tot ceea ce este legat de viteză si sport și duce o viață activă. Începe cu entuziasm orice lucru nou și se străduiește să obțină un rezultat macim.

7. Săgetătorul știe să-i însufletească pe cei din jurul său
Săgetătorul are un adevărat talent în a-i însufleți pe cei din jur, aducandu-i pe toți la un numitor comun. Simțindu-se susținut, el își poate ușor aduce echipa la victorie.

8. Săgetătorul este un foarte bun strateg
Reprezentanții acestei zodii au viziune de viitor și știu sa și-l planifice foarte bine. Dintr-o multitudine de variante el știe s-o aleagă pe cea mai bună, să obțină succesul. Nu are egal, din acest punct de vedere!

9. Săgetătorul este comunicativ și-și face repede prieteni
Săgetătorii sunt sufletul petrecerilor, sunt oameni deschiși și veseli, cu care este ușor să comunici. De obicei, Săgetătorii au o mulțime de prieteni, care sunt gata să-l susțina în cele mai neașteptate întreprinderi ale sale.

10. Săgetătorul este generos și deloc invidios
A avea un prieten Săgetător este un adevărat noroc. El nu numai ca te va salva de la depresie, dar te va ajuta să-ți depasești și problemele financiare. Și nu trebuie să te stresezi cum să-ți iei revanșa : Săgetătorul te-a ajutat din suflet.

După toate aceste informații, credem că sunteți convinse că Săgetătorii reprezintă cu adevărat cel mai bun semn zodiacal. Așa că, dacă aveți prin preajmă un Săgetător , il puteți considera un adevărat dar din partea Destinului. Prețuiți-l!

Sursa : zen.yandex.ru