Diverse

10 motive pentru care Gemenii sunt persoanele cele mai “colorate” de pe Pământ!

 

Atenția psihologilor Planetei s-a îndreptat, consistent, și asupra semnelor zodiacale. Studiindu-le caracteristicile și suprapunându-le peste subiecții ce le reprezintă, specialiștii au ajuns la concluzia că Gemenii se detașează net de restul zodiilor, prin mai multe trăsături care fac din ei cea mai “sonoră” zodie!
Aflați-le , mai jos , și spuneti-ne părerea voastră, chiar dacă sunteți sau nu, reprezentanții zodiei în cauză!

1.Gemenii sunt excelenți comunicatori. Grație unei combinații fabuloase între intelect, darul vorbirii și entuziasm, Gemenii sunt cei ai buni parteneri de dialog. Ei sunt gata să abordeze orice subiect, pot vorbi despre oroice, oriunde si oricând. Le place să acumuleze cunoștințe și să le împartășească celorlalți. Nu există niciun dubiu: cu sfaturile lor, ei îți pot schimba viața. Când un Geamăn începe o nouă relație, își fac imediat calculul de eficiență. Ca să stie bine cum stau. În plus, gemenii sunt foarte buni prieteni. Le place să dialogheze, iar dacă ai nevoie de un sfat sincer, lor trebuie să li te adresezi.

2.Gemenii sunt rapizi. Ei gandesc și acționeaza uluitor de repede. Asta se referă la diferitele domenii: la cel profesional, dar și la cel personal. Reprezentanții acestei zodii urăsc rabdarea și pierderea de vreme. Plictiseala îi face foarte nefericiți. Și singurătatea. Dacă ei simt că a venit vremea să meargă mai departe, vor porni chiar acum! Iar dacă nu reușești să ții ritmul cu un Geamân, vei ramâne în urmă. Iar el nu te va aștepta!

3Sunt creativi și foarte îndemânatici

Gemenii sunt multilateral..talentați! Ei sunt firi de artist și au un bogat univers cultural. Singurul lor defect este că se apucă de mai multe lucruri deodată, ceea ce nu duce întotdeauna la rezultate bune. Li se termină puterile și, uneori, abandonează pe drum, sau nu mai fac lucrurile de nota 10, cum sunt obisnuiți. Insă dacă se apucă de un lucru care chiar contează pentru ei, rezultatele sunt fabuloase! Kennedy, Che Guevara, Angelina Jolie, Kanie West – toți au fost Gemeni, și cu totii au mărturisit, in diferite ocazii, că cel mai bine au funcționat intr-un mediu artistic, flexibil.

4. În interiorul lor se ascund mai multe personalități

Dubla personalitate reprezintă cartea de vizită a Gemenilor. Asa cred oamenii. În realitate, Gemenii au o multitudine de personalități, ei se adaptează perfect oricărui mediu, intuiția îi salvează întotdeauna. Ei se poartă diferit, cu fiecare om în parte. Diferențele sunt , uneori, insesizabile, alteori – colosale! Unii ar putea crede că Gemenii nu sunt sinceri, că nu sunt ei înșiși, dar este o gândire rudimentară.

5. E greu să-i ții sub control
Gemenii au nevoie de libertate și independență. Lor nu le place să fie legați de diferite “obligații”. Când li se sugerează să fie mai “responsabili”, li se pare că acel om începe să-i sufoce. Când e vorba de relații, ei își doresc să-i aibă alături pe cei mai buni dintre cei mai buni. De regula, preiau inițiativa, insă se mai întâmpla să dispară ca din senin. Acest lucru înseamnă că partenerul nu s-a ridicat la înălțimea așteptarilor lor. . Cel mai bine este ca alături de Gemeni să vină persoane care țin și ele la libertatea lor, cărora le plac aventurile vieții și care vor s-o trăiască pe aceasta la maxim.

6. Gemenii sunt ușor… “nebuni”!
Atunci când Gemenii se îndrăgostesc, totul se schimbă. Deși, recunoaștem, e dificil să-i iubesti. Și e mai bine să nu-i scoți din sărite. Gemenii sunt acele persoane care aruncă cât colo, de pe perete, fotografiile comune,iar apoi mătură cioburile și-și cer iertare. Da, uneori pare ca înebunesc, dar asta este numai pentru că trăiesc la maxim orice relație și se framântă pentru ea. Devin irascibili doar atunci când ajung la concluzia că relația e fără perspectivă și că și-au pierdut vremea.

7. Sunt superficiali.
Le place să fie în centrul atentiei și dau prea multă importanță celor ce se spun despre ei. De multe ori nu încearcă să pătrundă esența lucrurilor, nu estimează corect valoarea celor din jur și gravitatea situațiilor. Își bazează, de multe ori, concluziile pe informații insuficiente și superficiale. Este, cu siguranță, cel mai mare defect al Gemenilor.

8. Sunt nehotărâți și inconsecvenți
Probabil, pe multi inconsecvența lor îi calcă pe nervi. Starea lor de spirit se schimbă de 20 de ori pe zi, iar nehotărârea lor și tendința de a se îndoi de orice îi poate aduce pe cei din jur in pragul nebuniei.

9. Sunt generoși

Chiar și atunci când traversează vremuri grele, Gemenii vor împărti intotdeauna tot ceea ce au, cu cei din jur. Ei nu se pot lăuda nici cu o viață modestă, nici cu o cumpătare, in ceea ce priveste chetuirea banilor. De cele mai multe ori, cheltuiesc pt alții mai mult decât pentru ei înșiși. Dar nu e bine să profitați de acest aspect! În schimb, le plac lor îșiși oamenii generoși și îi detestă pe cei zgârciți, pe care îi elimină rapid din cercul apropiaților.

10. Ei iartă, dar nu uita niciodată!
Gemenii îi iartă ușor pe ceilalți, dar nu uită niciodată când cineva se supără pe ei. Dacă le pasă de cineva, îi vor reaminti mereu greșelile din trecut. Și nu o fac din răutate. Gemenii nu uita nimic, chiar dacă îsi doresc să uite. Dar nu vă faceți griji din acest motoiv, pentru ca Gemenii iartă cu ușurință, mai totdeauna.

Credem ca acest articol vă va ajuta să-i înțelegeti mai bine pe Gemeni, dacă-i aveți prin preajmă. Concluzia cu care trebuie să rămâneți este următoarea : dacă aveți un Geamăn alături, trebuie să vă simțiți binecuvântati. Iar dacă-l veți pierde, nu-l veți uita niciodată.

Sursa :
lifter.com.ua