banner marshal garden
Sănătate

10 lucruri pe care medicii vor să le știți, despre organismul vostru

 

1. Ceara din urechi e un lucru normal, nu vă agitați s-o îndepărtați! Oamenii îsi fac mult mai mult rău, încercând sa-și curețe singuri urechile. Apelați la specialiști!

2. Doamnelor, vă rugăm, nu folosiți săpun sau alte mijloace asemănătoare, pentru spălături vaginale. Acolo există un echilibru al PH-ului foarte delicat și infecțiile sunt foarte frecvente. Așadar, spalați-vă doar la exterior, nu și în interior! 

3. Nu va abțineți, atunci când vă vine să mergeți la toaletă. Atunci când vezica urinară se tensionează, acest lucru îi poate slăbi musculatura, ceea ce va conduce la incontinența urinară.   

4. Luați cu voi dopuri pentru urechi, atunci când mergeți la concerte gălăgioase. Nu ascultați muzica la volum mare, în căști. Auzul nu se reface, și riscați să dezvoltați o sensibilitate la sunete. 

5. Spălați-vă pe dinți de două ori pe zi câte două minute. Astfel veți economisi mulți bani în viitor! 

6. Când vă pregătiți să mergeți să dați sange pentru analize, beți multă apă și stați în căldură. Acest lucru va ajuta venele voastre să fie mai “vizibile”. 

7. Cele mai importante reguli pentru sănătate : nu fumați, faceti sport și nu vă îngrijorați. 

8. Dacă e să vorbim despre salvarea vieților omenești, să știți că spălatul pe mâini reprezintă cea mai eficienta acțiune medicală. Într-o eră în care bacteriile devin atât de rezistente , apa și săpunul rămân la fel de eficiente. 

9. Nu e niciodată rușinos să te adresezi medicului. Dacă un bărbat ejaculează cu sânge – e semn de cancer la prostată. Sânge în urină – poate fi semn de cancer la vezică. Sânge în fecale poate însemna cancer la colon. O rană pe piele care nu se mai vindecă trebuie și ea arătată la doctor. 

10. Nu întrerupeți cura de medicamente indicate de medic, chiar dacă simțiți o îmbunătățire a stării voastre de sănătate. 

Sursa : soulpost.ru 

Femei de 10 pe Facebook