banner marshal garden
Frumusețe

10 femei care nu se jenează să-și arate corpul, după naștere

 

Bloggerițele și vedetele se laudă că pot să-și revină după naștere, în câteva săptămâni. Dar femeilor obisnuite acest lucru le este aproape imposibil. 

Simti o presiune din toate părțile – trebuie să arăți bine, să pari o mamă  tânără, frumoasă, slabă și sexy, ceea ce nu e tocmai ușor, pentru că o naștere schimbă multe : organismul, emoțiile, modul de viața.  

Retailerul britanic  «Mothercare» a lansat o provocare , în această privință și a declanșat campania  Body Proud Mums, în cadru” căreia femeile care tocmai au născut își împărtășesc experiența.

Ele nu s-au jenat să apară în fața camerelor așa cum sunt și să povestească lucrururi despre care nu prea se vorbește deschis. 

 

Eleanor, 14 săptămâni după naștere

pastedGraphic.png

boredpanda

«Sursa mea de inspirație pentru a participa la acest proiect a reprezentat-o dorinta mea de a le arăta celor din jur că vergeturile și creșterea în greutate nu reprezintă un capăt de lume. Eu mi-am iubit întotdeauna corpul . În timpul sarcinii, corpul meu s-a schimbat radical. Nu m-am asteptat la acest lucru. Dar aș mai naște o dată, fără să stau pe gânduri” 

Nardy, 20 de săptămâni după naștere