Femei de 10

10 concluzii ale unei femei de 35 de ani, rezultate din propria experiență

Fiecare vârstă aduce cu sine o anume experiență de viață. Iată, mai jos, concluziile la care a ajuns o tânără jurnalistă, la împlinirea celor 35 de ani, și pe care vrea să vi le împărtășească și vouă.

1.Oricât n-ar fi de distractivă o petrecere, fă tot posibilul ca, în zori, să te trezești în dormitorul tău.

2.Între o prăjitură și un Campari, alege …un pahar cu apă!

3.Dacă ceasul arată miezul nopții, iar tu trebuie să te speli pe cap, să te epilezi si să-ți faci manichiura, alege întotdeauna …somnul! Căci picioarele neepilate le poți ascunde sub pantaloni, părul nespălat îl poți da cu gel, iar unghiile – cu lac incolor, în timp ce mergi cu metroul. Însă nimeni nu va putea masca o față șifonată și o stare de spirit bleagă. Alege mereu, așadar, somnul!

4.Călătorește. Folosește pentru asta orice prilej. Impresiile de călătorie sunt singurul mod de a acumula experiență, fără să îmbătrânești!

5.Înainte de a evalua o situație, pune-ți întrebarea: “Dar, are, este treaba mea?” Apoi închide gura și vezi-ți de treabă!

6.A-ți pierde timpul și a te consuma pentru cineva care nu merită , are sens nu ai în cazul în care tu ești medic, iar el – pacientul care te plătește.

7.Între o poveste frumoasă și posibilitatea de a avea ceva concret, alege-o întotdeauna pe a doua

8.În urma contrazicerilor nu rezultă adevărul absolut, ci eventual o migrenă puternică. Un ” Da, cum spui tu” , rostit la timp, îți va economisi și timpul, și nervii.

9.Câteva zile de singurătate acționează mai eficient decât o oră petrecută la SPA.

10.Pentru niciun bărbat de pe lumea asta nu merită să te chinuiești pe niște tocuri incomode.
Sursa: fit4brain.com

Surse foto: medidate.de, sportsup-kliebisch.de

Uscatoare rufe