Bărbați de 10

10 citate ale marelui actor Alain Delon, despre femei, despre vise și despre sine însuși

 

Alain Delon, titanul cinematografiei mondiale, a împlinit, iată 84 de ani. El rămâne în amintirile noastre ca fiind unul din cei mai frumoși bărbați de pe marile ecrane. Multe din mamele noastre și bunicile noastre oftau, admirându-i chipul dumnezeiesc de frumos și ochii nesfârșit de albaștri. 

Alain Delon se bucură,  în continuare, de prețuirea semenilor săi, care îi urmăresc cu plăcere aparițiile si îi citesc gândurile, publicate prin interviurile acordate presei. 

Iată câteva dintre acestea: 

Despre femei

Eu sunt foarte sigur că niciodată nu am zăpăcit femeile. Și când spun “zăpăcit”, mă refer la o acțiune conștientă, pornită de mine. Întotdeauna, femeile au fost cele care au avut inițiativa. 

  În vremurile noastre, încercăm să ștergem granițele dintre femeie și bărbat. Ce păcat : aceste granițe sunt, de fapt, atât de minunate! 

   Tot ce am reușit să fac în viață, datorez femeilor. Am făcut toate aceste lucruri pentru ele, din dragoste față de ele, și pentru a fi cel mai grozav în fața lor. 

   Femeia este un rău necesar. 

Despre fericire

Eu nu fac parte din acea categorie de oameni, care consideră că fericirea este o stare permanentă. Este un lucru absolut relativ. 

 

Despre vise

Este necesar să visăm neîncetat. Iar visele vor dăinui cât timp pe lume vor exista stelele. 

Despre sine

Nu mi-a fost niciodată teamă nici de bani și nici de celebritate. Mă ia cu ameteală numai la gândul că toate acestea nu înseamnă, de fapt, nimic. 

Mă iubește lumea sau nu – nu are importanță. Dar dacă nu m-ar fi iubit, mi-ar fi spus demult acest lucru și atunci nu aș mai fi valorat nimic. 

Mi-au fost necesari 10 ani de eforturi uriașe, pentru a-i face pe oameni să uite că eu nu sunt, de fapt, decât un tânăr simpatic, cu o față frumoasă. A fost o provocare dificilă, însă i-am făcut față. 

Mă pricep să fac foarte bine trei lucruri : meseria , prostii și copii. 

Sursa: sncmedia.ru 

Publicitate