banner tex carrefour
Bărbați de 10

Sfatul lui Richard Gere pentru o viaţă împlinită

Credit foto: thewallpapers.org

“Mama prietenului meu a mâncat sănătos toată viaţa ei. Nu a consumat niciodată alcool sau mâncare nesănătoasă, a făcut mişcare în fiecare zi, foarte activă, a luat toate suplimentele recomandate de medic, nu a stat niciodată la soare fără cremă de protecţie, iar când s-a expus a fost pentru perioade foarte scurte de timp. În principiu s-a ocupat de sănătate mai mult decât ar putea cineva să o facă. Acum are 76 de ani şi cancer de piele, cancer de măduvă osoasă şi osteoporoză.

Tatăl prietenului meu mănâncă bacon peste bacon, unt peste unt, grasime peste grăsime, niciodată, şi ştiu ceea ce spun, niciodată nu a făcut mişcare, a stat la soare până se făcea roşu ca racul, în principiu şi-a trăit viaţa aşa cum a vrut el nu aşa cum îl sfătuiau ceilalţi. Are 81 de ani iar doctorii spun că sănătatea lui este precum a unui tânăr.

“Dacă aş fi ştiut că viaţa mea se va încheia aşa, m-aş fi bucurat mai mult de plăcerile vieţii şi de tot la ce am spus Nu”, a spus mama prietenului meu.

Nimeni dintre noi nu scapă de aici viu, aşa că, vă rog, nu vă mai comportaţi ca nişte gânditori întârziaţi. Mâncaţi mâncare gustoasă. Mergeţi prin soare. Săriţi în mare. Spune-ţi adevărul pe care îl păstraţi ca pe o comoară ascunsă în sufletul vostru. Fiţi prostuţi. Fiţi ciudaţi. Nu este timp pentru nimic altceva!”

Sursa: www.roadtopeacefilms.com

4 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Femei de 10 pe Facebook