Femei de 10

Shakira are 40. 10 secrete ale frumuseții sale

„Pentru ca pielea să fie sănătoasă și strălucitoare, folosesc zer bogat în vitamina C, care ajută mai ales dacă pielea este deshidratată. Daca am pielea foarte uscată, o ung cu un strat subțire de vitamina E. Cumpăr de la farmacie niște capsule banale, le strivesc și îmi ung cu ele fața. În plus, am grijă ca, în fiecare seară să-mi îndepărtez cât mai riguros machiajul, de regulă cu o perie specială, pentru a înlatura toate impuritațile.

Mie mi se pare că cel mai potrivit lucru pentru fiecare femeie este zâmbetul. Un zâmbet drăgălaș îi conferă purtătoarei sale sentimentul ceritudinii, de aceea este foarte important să avem grijă de dantura noastră. Eu, personal, zâmbesc foarte mult. De multe ori fotografii ma roagă să nu mai zămbesc atât, ca să par și eu mai serioasă și mai sexy.

Este foarte important să ne ferim pielea de razele agresive ale soarelui. În locul cremei de protecție eu folosesc cremă pentru copii. Ea este mult mai eficientă, din punct de vedere al protecției. In plus, urmăresc cu atenție ca cremele pe care le folosesc să aibă cât mai puține elemente chimice.

În timpul turneelor beau tone de apă plată și mă abțin de la mâncarea sărată, care duce la retenția de lichide.
În ceea ce privește machiajul, sunt adepta principiului ” cu cât mai simplu, cu atât mai bine”. Îmi place să folosesc rujuri cu tentă naturală și să-mi conturez cât mai puternic ochii. Cu toate acestea, am mereu impresia că-mi stă mult mai bine fără machiaj. După părerea mea, acum arăt mult mai bine decât acum 10 ani!


Dacă totuși mă decid să mă machiez, folosesc fond de ten și puțin fard de obraz, pe care-l aplic pe pomeți. Aleg o nuanță mai roz decât culoarea pielii mele. Dacă vă e greu să alegeți culoarea potrivită pentru fardul de obraz, când ajungeți la magazin, ciupiți-vă de obraji, pentru a observa mai bine în ceea ce privește culoarea dvs naturală.

Nu-mi place să dau prea mare atenție unor lucruri. Spre exemplu, sunt total dezinteresată de SPA și de diferitele proceduri de înfrumusețare. Din simplul motiv ca nu am timp.
Îmi place foarte mult să mănânc, de aceea a fost nevoie să mă autodisciplinez, pentru a începe să mă hrănesc sănătos. Si acum continui să mănânc mult, numai că acum mă hrănesc sanătos. Sunt foarte atentă la ceea ce am în farfurie, dar câteodată îmi mai și fac de cap. Spre exemplu, sunt obsedată de ciocolată!

Mă străduiesc să fac sport regulat, dar îmi place să variez de la o zi la alta activitățile pe care le fac, ca să nu mă plictisesc.
Mă ocup cu boxul, cu dansul, uneori joc tenis sau pur și simplu merg la sala. Mă antrenez 5-6 zile pe săptămână. Port mereu aparat de măsurat pulsul, ca să-mi monitorizez continuu efortul. În timpul sarcinii am făcut zumba, ceea ce m-a ajutat să nu mă îngraș foarte tare.

Pentru îngrijirea părului nu folosesc cine știe ce mijloace costisitoare. Îmi pun balsam înainte de a sta la soare, imi plac șamponurile fără sulfați. Sunt fana mărcii columbiene Sedal: nu e scumpă, dar e foarte eficientă.


.

Sursa : ro.hellomagazine.com