banner marshal garden
Ea și El

Vrei să nu ai un soț infidel? Ia aminte la recomadarile de mai jos!

Nu riscăm să declarăm ferm că unele semne zodiacale reprezintă fidelitate, iar altele nu. Acest lucru depinde de o multitudine de factori ( ziua și ora nașterii, zodia partenerei, vârsta, etc) . În plus, cel mai afemeiat bărbat din lume este posibil să se transforme, la un moment dat, în cel mai fidel soț cu putință: dacă relația merge foarte bine, ce rost are să fii infidel, nu-i așa?

Specialiștii în astrologie ai site-ului greatpicture.ru vă dau totuși o mână de ajutor, în a anticipa comportamentul viitor al alesului vostru. Sau în analizarea partenerului lângă care vă aflați deja.

Un veșnic admirator al frumuseții feminine este bărbatul – Balanțăimage. Balanțele pot avea foarte multe prietene frumoase, dar nu trebuie să vă temeți pt asta. Bărbații -Balanță sunt fideli prin definiție și este foarte puțin probabil să-și riște relația serioasă de dragul unor aventuri.

Bărbatul- Scorpion este pasional, impulsiv și-i place să se afle în centrul atenției, ceea ce nu înseamnă însă că trebuie să vă faceți griji. Atunci când bărbatul – Scorpion are o relație care-l satisface pe deplin, nu o să-și înșele niciodată femeia iubită. Lucrurile se schimbă în caz de insatisfacție
sexuală sau de răzbunare.

Bărbatul – Săgetător cade ușor în ispită. O femeie frumoasă și interesantă îl poate seduce cu ușurință, iar pentru un Săgetătot, sexul de-o noapte este un fenomen frecvent și care nu înseamnă mare lucru.

Bărbatul – Capricorn este, prin natura sa, o persoană fidelă. El se gândește aproape permanent la profesia sa și cum să-și îmbunătățească situația financiară, lucru pe care-l face chiar și în timpul îmbrățișării cu femeia iubită. Cum să fie vorba de infidelitate, în aceste condiții?

imageBărbatul- Vărsător; Dragostea nemăsurată pentru comunicare și cunoaștere a acestor bărbați îi aduce deseori în situații-limită. Ei sunt atrași însă mai degrabă de socializare, decât de dorința de a înșela. Dacă destinul le va scoate în cale o persoană care are aceleași interese, vor merge cu siguranță „pe mâna destinului”!

Bărbații- Pești pot iubi cu patimă o femeie,dar o pot și înșela în același timp. Însă nu-și vor părăsi niciodată familiile.

Bărbatul- Berbec are și el o natură destul de schimbătoare. Un imagedecolteu adânc, o crăpătură pronunțată, o fustă ultrascurtă – și hop! Bărbatul – Berbec e deja în patul vostru! Bărbații-Berbec sunt aventurieri înăscuți și nici măcar un sentiment profund față de o femeie nu-i oprește să o înșele.

Bărbații- Tauri. Ei nu pot, firește, să nu observe o femeie frumoasă, însă nu fac parte din acei bărbați care-și pierd mințile și-și înșeală femeia iubită.

Barbatul- Geamăn este foarte sociabil și comunicativ, ceea ce deseori duce la mici infidelități. Însă bărbatul – Geamăn nu este un infidel prin definiție, de aceea el poate fi împins către aventuri și de oboseală sau de monotonia relației.

imageBărbatul- Rac; Pentru el unul din elementele cele mai importante într-o relație îl reprezintă apropierea sufletească față de femeia iubită. Ei înșeală foarte rar. Dacă totuși ajung să o facă, înseamnă că femeia iubită i-a dezamăgit și se află în căutarea unei alte partenere.

Bărbații – Lei sunt bărbați orgolioși, care se iubesc pe sine; le place să fie înconjurați de lucruri frumoase și scumpe, dar și de femei deosebite. Leul își va alege mereu ceea ce e mai bun, așa că, după ce își va alege ” leoaica”, nu va mai simți nevoia să o înșele.

Bărbatul – Fecioară este unul din semnele zodiacale cele mai loiale șiimage devotate. Bărbații- Fecioară nu se vor arunca niciodată irațional în brațele unei femei frumoase. Iar dacă Fecioara s-a hotărât totuși să înșele, înseamnă că are un motiv bine întemeiat. Sexul regulat, dragostea și bucuria căminului conjugal îl vor transforma în cel mai devotat soț cu putință.

Aveți, așadar, „îndrumarul” în mână, vă dorim succes în alegerile voastre! Sau măcar veți afla pe cine aveți alături!

 

Surse foto: initaksa.blogspot.com, notemedical.com, wild-mistress.ru, enigma-project.ru, womansweek.net

Femei de 10 pe Facebook