Timp liber

Videoclip(a) ei

Bine ne-am reîntâlnit!
Săptămâna aceasta vă invit la dans în ritmuri orientale. Pe cine am ales? INNA, cu cel mai recent videoclip, Yalla.
INNA, pe numele său adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut la malul marii, în Mangalia. In copilărie, cântăreața era alintată de bunicul său, Ina. Ulterior, când a intrat în lumea muzicală, și-a dat seama că e un nickname tocmai potrivit pentru scenă. Așa a apărut INNA, un nume sonor; atât de sonor că s-a auzit și peste hotare. De la HOT, primul său single și până la YALLA, INNA a parcurs un drum pe care multe soliste autohtone (și nu numai) și l-ar dori. Colaborarea cu Casa de discuri Roton a făcut-o pe INNA să cucerească Europa (sălile de spectacol din Bulgaria, Polonia, Serbia, Rusia Europeană fiind neîncăpătoare) și cea cu casa de înregistrări din Statele Unite, Ultra Records i-au adus INNEI milioane de fani din SUA, Regatul Unit și Canada.
Să nu mă mai lungesc cu vorba, INNA este una dintre cele mai importante ambasadoare a sexului frumos, talentat și adulat, românesc, în lume.
V-ați obișnuit ca aparitiile INNEI să fie de neuitat. Ei bine, nici de data aceasta nu se dezminte și promite să vă urmăreasca cu imaginea ei, toată viața. 🙂
YALLA este o melodie în limba arabă iar filmarile au fost facute în 3 zile în Maroc unde INNA a “jucat” și în spatele camerelor ca și co-regizor alături de vestitul regizor John Perez (colaborari cu Shakira, Jay-Z, Rihanna, Alicia Keys, Beyonce, Lady Gaga) și Bogdan Daragiu. In fața camerelor, migniona de 29 ani a încins privirile cu ținutele extrem de deschise în zona bustului.
V-am făcut curiosi? Hm…

Etichete

Femei de 10 pe Facebook