Diverse

Veșnic tinere. Zodiile care, la 50 de ani, arată ca la 25

Există femei pe care trecerea timpului pare să le ocolească. Chiar și încărunțind, ele arată sclipitor : ochii le strălucesc a bucurie, sunt active, mobile, îi determină pe cei din jur să se îndrăgostească de ele.
În urma unor cercetări, a rezultat reprezentantele căror zodii pot fi considerate fericite, din acest punct de vedere.

Capricornii

Fragile dar mărețe, femeile-Capricorn arată întotdeauna mai tinere decat vârsta lor și există un șir întreg de motive. În primul rând, ele nu se grăbesc să îmbătrânească. Da, Capricornii evoluează în ritmul lor : cand fetițelor din jur le-au crescut deja sânii, cele din Capricorn înca mai arată ca niște copilițe. În schimb, cand femeile din jur au început “să dea înapoi”, cele născute în Capricorn se află în perioada lor de avânt maxim.
În al doilea rând, majoritatea femeilor Capricorn sunt uscățive și iau foarte rar în greutate. Sunt, desigur, și excepții, dar foarte rare. Majoritatea își păstrează până la bătrânețe suplețea și aspectul tineresc. Capricornul este un semn al limitărilor, de aceea femeile acestei zodii își vor consuma mai pe îndelete resursele, păstrandu-le pentru mai mult timp.

Gemenii

Gemenii reprezintă o zodie “copilăroasă”. Femeile-Gemeni rămân pentru foarte multă vreme niște “copilițe”. Ele arată foartă tinere și se comportă corespunzător. Sunt vorbărețe, glumețe, nu le place plictiseala, sunt într-o permanentă mișcare și în cautarea unor noi activități și prietenii , iar un astfel mod de viață construbuie la păstrarea tinereții. Și mai există un secret: Gemenii sunt, de cele mai multe ori, persoane cu ten deschis, cu părul blond, iar blondele arată – se știe – mai tinere decât brunetele. Femeile- Gemene sunt relaxate, vesele și într-o permanentă mișcare, asa că, chiar și când le apar ridurile, cei din jur le tratează în continuare ca pe niște copii.

Varsătorii

Vărsătorii sunt un amestec de Capricorn și Gemeni și va vom spune imediat de ce. De la Gemeni au preluat spiritul tineresc, relaxat si caracterul intuitiv. De la Calricorni – severitatea, trăsăturile de ascet. Prin urmare, Vărsătorii sau o minte brici, datorită căreia cei din jur îi percep ca fiind mereu tineri și înclinați spre progres. În plus, reușesc să-și păstreze și corpul mereu în formă, apelând la tot felul de restrictii : diete, sport. Femeile-Vărsător au un gust desăvârșit, sunt stilate și rareori le vei vedea într-o tinută plicticoasă. Le place să fie suple și originale, și să pară tinere, indiferent de vârstă. Mintea lor sclipitoare consumă foarte multă energie pentru a prelucra informația care le vine în continuu, de aceea ele sunt mereu “în priză” și par mereu în formă, mult mai tinere decat le spune vârsta.

Sursa : horoscopes.rambler.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.