Diverse

Marilena Chelaru, vesela actriță tristă, a trecut chiar și prin propriul parastas…

 

   Din îndrăgitul grup umoristic VOUĂ n-au făcut niciodată parte prea multe femei. Insa cele câteva ,  care au apărut lângă simpaticii actori, coordonați de Adrian Fetecău, au fost toate una și una, ușor memorabile pentru tipologia pe care o reprezentau si pentru naturalețea și talentul lor  incontestabile. Una dintre ele a fost simpatica și guraliva  Marilena Chelaru – “gospodina” care intervenea mereu “peste rând”, cu replici simpatice, care i se potriveau mănușă. Puțini știu însă drama pr care o trăiește acum, la vârsta pensionarii  îndrăgita actriță.  

Ea a scăpat acum trei ani de la moarte și de atunci se bucură de fiecare clipă din viață, pe care o trăiește la intensitate maximă, cam ca personajul pe care l-a interpretat ani în șir. Însă … nu prea are cu ce.

Celebra actriță din grupul de comedie Vouă a vorbit recent presei despre pensia infimă pe care o primește de la stat, declarând că ar fi „murit de foame” dacă nu ar fi fost soțul ei.

Iată ce tristețe răzbate din declarațiile sale, oferite cotidianelor din Romania : „Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”. 

   Și, continuă ea : Nici acum, la trei ani de la intervenția chirurgicală, nu mai sunt cum eram la început. Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit. Nu mai am putere, mă feresc să-mi forțez inima, mi-a limitat niște lucruri, am tot sperat.”

Cu trei ani în urmă, Marinela Chelaru s-a aflat la un pas de moarte și a trecut printr-o operație dificilă la inimă, după ce multă vreme a refuzat-o. Insa medicul său cardiolog a convins-o. Actrița însă a pornit sceptică spre spital, nu înainte insa  de a-și lua rămas bun de la soțul ei înainte de a intra în sala de operații, de teama că nu se va mai trezi.

Marinela era sigură că  nu va supraviețui operației pe cord, și, vrând să facă haz de necaz, și-a rugat  soțul să facă parastasul într-un club, pentru a-și aduce aminte de ea cu veselie.

“A venit doctorița acasă, să mă convingă. A vorbit și cu soțul meu, căruia i-a spus că dacă refuz operația la inimă mă găsește moartă, în pat, lângă el.

La inimă sunt trei vene care pompează sânge și care țin inima în mișcare, iar una dintre ele se necrozase, dacă pocnea muream. Dar, am trecut cu bine peste operație.

Am fost foarte speriată, am dat mâna cu moartea, recunosc, înainte de operație. Mi-am luat ”Adio!” de la bărbat, i-am zis că-l aștept, să nu plângă, iar dacă mor să nu facă vreun parastas trist, ci să meargă cu prietenii la discotecă, căci și mie mi-a plăcut distracția.”, a declarat actrița presei. 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate