banner marshal garden
Timp liber

Verificați-vă intuiția : unde-s banii?

Cum stați cu capacitățile extrasenzoriale? Site-ul loveandmoney.ru vi le pune la încercare. Aveți așadar , în imaginea de mai sus,  10 cufere. În trei dintre ele se află bani. Mulți! Sarcina voastră este să le depistați pe cele trei norocoase!
Concentrați-vă adânc și ascultați-vă intuiția. Nu vă grăbiți…Mult succes!

Așadar:

  • dacă ați depistat toate cele trei cufere cu bani, înseamnă că aveți cu adevarat capacități paranormale. Aveți o intuiție de invidiat, nu sunteți departe de Nostradamus! Chiar dacă, poate, cineva se va amuza pe seama dvs, nu uitați că și de Nostradamus se râdea, pe vremea lui! Așa că..luați-vă în serios!

 

  • dacă ați găsit 1-2 cufere cu bani, capacitățile dvs extrasenzoriale nu sunt de lepădat. Însă încă nu le stăpâniți pe de-a întregul. Dacă veți începe să vă antrenați abilitățile și să le găsiți aplicabilitate practică, veți înțelege, cu timpul, de ce talent extraordinar dispuneți.

 

  • dacă n-ați depistat niciun cufăr cu bani. Din păcate nu aveți capacități extrasenzoriale. Nu vă întristați, e o chestiune de antrenament și dorință,în plus, nu sunteți singura!  Există mulți ca și dumneavoastră, deci nu trebuie să vă alarmați!

RĂSPUNSUL : Banii se află în cuferele Nr.3, Nr.5, Nr.7

Femei de 10 pe Facebook