Modă

Verifică-ți garderoba!  Iată ce tipuri de genți nu trebuie să îți lipsească

 

Noi, femeile, nu putem funcționa, fără a avea la noi o poșetă sau o geantă. Există nenumărate anecdote, legate de conținutul acestora, fiind binecunoscută meteahna noastră de a îndesa în poșete, dacă se poate, conținutul unui întreg șifonier. Dar poșeta/geanta nu reprezintă neapărat un “mini-dulap” la purător, ci un accesoriu care  ne completează ținuta. De aceea, alegerea sa nu este una întâmplătoare, ci trebuie să țină cont de verbul “a asorta”. Iar din acest punct de vedere există mai mult opțiuni. Cu atât mai mult cu cât, plictisindu-ne repede de ceea ce avem, fiecare din nou se poate lăuda cu un însemnat număr de poșete și genți. Ceea ce nu e rau deloc! 

Iată însă câteva tipuri de genți care nu au voie să ne lipsească din garderobă : 

  • O geantă plic  este varianta optimă pentru ocazii speciale . Ea poate fi asortată  cu o pereche de pantofi cu toc,  care să exprime feminitate și eleganță;
  • O geantă de piele este alegerea clasică. Dar te poate scoate, in același timp,  din anonimat. Pentru a avea o paletă variată de opțiuni, adică pentru a o asorta la cât mai multe ținute, puteți opta pentru tonuri neutre : negru, bej și crem.
  • O geantă supradimensionată este ceea ce preferăm, majoritatea dintre noi. Ea se potrivește perfect unei zile încărcate,  în care avem de făcut multe drumuri și nu avem timp să trecem pe acasă. Aici ne putem băga, cu lejeritate,  întregul nostru arsenal : trusa de make-up, agenda, umbrela, un dress de schimb sau chiar o jachetă mai subțire.

Sursa foto: samsonite.ru

Uscatoare rufe