Nutriție

Vedetele Planetei ne sfătuiesc : mâncați sănătos!

Cu toate suntem obsedate de diete și alimentație sănătoasă. Îmbrățișăm orice sfat, venit de la altele, mai cu seamă din partea unor vedete care arată impecabi. Mai jos veți afla ce vă recomandă trei dintre celebritățile planetei : Kate Hudson, Pink și Victoria Beckham.

Kate Hudson

Kate are la activ nu numai o mulțime de roluri in filme, dar a semnat și câteva scenarii și regii de film. Jos pălăria! – spunem noi și admitem că un sfat din parteaq unei asemenea personalități trebuie luat în seamă. Iată ce ne spune vedeta : vrei să-ți iasă toate bine, atunci hrănește-te tu însăți cu acest BINE. Asta, in accepțiunea starului, înseamnă : fructe și legume, și nu burgeri și chipsuri, semințe și nuci – în loc de biscuiți și ciocolată, orez și salate în loc de pizza și plăcinte. Încercați și veți vedea miracolul!

Pink

Pe scenă este o solistă care te lasă fără suflare, iar în viața de zi cu zi – o mamă exemplară pentru cei doi copii ai săi. Pink este , am spune, “perfectă” sub toate aspectele. Iar o astfel de performanță nu poate fi obținută fără o disciplină de fier și o permanentă muncă cu aine însăsi. Așa cum recunoaște ea însăși , nu este chiar o “sfântă” cănd este vorba de alimentație – îi place să se răsfețe pe sine și pe ceilalți cu un pranz îndestulător și gustos. “Atunci cand manânc, ma bucur de viață. Dar, pentru a nu depăși limitele autoimpuse, încerc să mă hrănesc sănătos. Da, mi-ar fi plăcut și mie să am o talie mai subțire, dar…ce să fac? Cu asta m-a înzestrat natura! Învățați să vă transformați defectele în calități! “ – ne sfătuiește artista.

Victoria Beckham

Victoria este posesoarea nu numai a unei siluete de invidiat, a unui gust estetic desăvărșit si a unui soț celebru, ci și a unui ten impecabil : fără imperfecțiuni și deosebit de tânăr. Secretul lui stă exclusiv în felul în care se hrănește Victoria. Ea recunoaște că , la micul dejun,prănz si cină mănâncă somon – este un pește gras, bogat în vitaminele D și B, în proteine si biotină, ceea ce menține tonusul pielii , o curăță și o însănătoșește.
Sursa : womenshealthmag.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.