Ea și El

Va pregătiți de despărțire? Textul de mai jos vă va prinde bine

 

Iată că ați ajuns să vă stați unul altuia în gât. Deja de câteva luni bune. Certurile sunt la ordinea zilei și aproape că  nu reușiți să cădeți de acord asupra niciunui lucru. Ceea ce odinioară vi se părea incitant, acum a ajuns să vă enerveze. Nimic nu mai e cum trebuie, nimic nu vă mai iese. Așa că, inevitabil, ati ajuns să vă puneți următoarea întrebare : 

“Nu e oare cazul să ne despărțim?”

  Lasă-ne să ghicim : totul a început minunat. Ați avut parte de un “love-story” ca-n filme, erați invidiați de toți cei din jur. Familiile voastre se înțelegeau bine, aveați multe în comun și destule motive să vă bucurați și să fiți veseli împreună. 

Totul era..ca-n povești. Și iată că ați ajuns să dormiți fiecare pe jumătatea lui de pat, iar între voi a apărut o distanță uriașă. Și nu numai în pat. Desigur, fiecare cuplu are probleme dificile, dar la voi acest lucru a devenit noua voastră realitate. 

Deci…ce e de făcut ? să pleci, sau să rămâi? 

 Cei mai mulți vă vor sfătui să plecați cât puteți de repede. Să găsiți omul care vă va face fericite. Căci meritați tot ceea ce e mai bun. Dar asta e mai usor de spus, decât de făcut, mai ales atunci când tu ești personajul principal. Sunteți legate de acest om, care vă  știe toate detaliile intime, cele pe care nimeni altcineva nu le cunoaște. V-ați pus sufletul în palmă, și cu asta nu e puțin. De aceea vă e greu să plecați, pur și simplu. 

Va chinuie întrebări de genul : Sunt eu, oare, fericită în această relație? Oare și alte cupluri traversează astfel de stări de îndoială? Câte certuri se consideră a fi un lucru normal? Când se depășește limita? 

Dintre toate se desprinde cea groaznică întrebare : dar dacă asta este dragoste, atunci… de ce am îndoieli? 

Dar vă rugăm să răspundeți următoarei întrebări : sunteți fericite? Va simțiți iubite? Va simțiți în siguranță? Vă bucurați la gândul că veți petrece timp cu partenerul ? Suneți oare vesele, atunci când vă revedeți, la venirea de la serviciu?

Dacă ați răspuns afirmativ la toate aceste întrebări, atunci așezați-vă lângă partener și stați de vorbă. Reamintiți-vă de ce v-ați îndrăgostit unul de altul, cât de importanți sunteți unul pentru celălalt. Si , nu uitați, nimeni nu e ideal. Dacă veți reuși să depășiți greutățile cu care vă confruntați acum și să vă concentrați amândoi pe lucrurile cu adevărat importante, atunci înseamnă că trăiti o poveste adevărată de iubire. 

Sursa: soulpost.ru 

Sursa foto : aif.by 

 

Publicitate