Timp liber

Un cadou muzical de Moş Nicolae! Spectacolul ”FROZEN – Regatul îngheţat”, revine la Bucureşti

FROZEN Regatul înghețat este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de… basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului.

După succesul extraordinar înregistrat la București (pe 8 octombrie, Sala Palatului), organizatorii – Theater du Soleil și echipa musicalului FROZEN Regatul înghețat vor reveni la Bucureşti! La cererea publicului, pe 6 decembrie 2016, orele 17,30, la Sala Palatului va avea loc o nouă reprezentaţie, urmată de cele cuprinse în turneul naţional: Timișoara – 10 decembrie 2016, Constanţa – 18 decembrie 2016, Craiova -14 ianuarie 2017 şi Iaşi – 21 ianuarie 2017. Toate spectacolele încep la orele 17.30.

În Capitală, spectacolul se reia la cererea publicului pe 6 decembrie după ce la începutul lunii octombrie, cei mici și cei mari, deopotrivă au fost cuceriți de superbul spectacol muzical, de interpretare, dansuri, muzică, scenografie, costume. Tot atunci numeroase vedete – Andreea Bănică, Analia Selis, Dan Negru, Deea și Dinu Maxer, Valentina Fătu, campioanele olimpice Viorica Susanu și Doina Ignat și copiii lor s-au declarat încântate de ”FROZEN – Regatul îngheţat”.

Regia este semnată de Camelia Popa, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa.
Oana Cocârță este coregraful acestui spectacol, ansamblul de balet fiind alcatuit din peste 30 de dansatori și balerini profesioniști. Scenografia este semnată de Ovidiu Pascal.