Ea și El

Ți-e greu s-o iubești dar ți-e și mai greu s-o uiți

 

O astfel de femeie este greu de iubit, ea are așteptări mari, de care tu te temi. Caci ea nu este genul de persoană care o să accepte să iubească doar ea, în cadrul relației. Iar dacă vrei o relație cu ea, atunci trebuie să-i fii fidel. Trebuie să-i oferi toată atenția ta, ei și numai ei. .

Ea știe ce merită, de aceea nu vă tăcea,  atunci când va vedea că este tratată incorect. Ea nu le va permite celor din jur să o trateze fără respect. Dacă o vei răni, ea îți va spune acest lucru și nu va ascunde ceea ce simte, pentru că este un om sincer. 

În sufletul unor astfel de femei arde un foc, pe care lor le este frică să-l elibereze. Când vor fi furioase, vor vorbi la nesfârșit despre acest lucru. Când vor fi fi triste, vor plânge. Astfel de femei  nu vor pretinde niciodată  că sunt fericite, atunci când vor simți că lumea se ruinează în jurul lor. Ele vor fi adevărate, chiar și atunci când cei din jur, poate, ar prefera să nu fie astfel.

Bărbați! Dacă veți ține la astfel de femei, va fi nevoie să luptați pentru relația voastră. Și ele vor face același lucru, dar cu o singura condiție : să nu o facă de unele singure. Astfel de femei se vor dedica totalmente relației .

O astfel de femeie este dificil de iubit pentru că ea va proceda cum este corect, și nu cum este comod. Ea nu-ți va tolera atitudinea negativă. Ea nu te va ierta, dacă nu va simți că îți ceri scuze sincer. Ea nu îți va oferi și o a doua șansă, dacă ai dezamăgit-o profund. In plus, ea  nu se va considera superioară ție, pentru că te va iubi cu adevărat.

Unei astfel de femei nu îi este teamă să fie singură, iar acest lucru o face foarte puternică. Dacă o vei face vreodată să sufere, ai mare grijă, căci ea nu va ezita să te părăsească. Atunci nu va mai conta nici măcar cât de mult va ține la tine. Dacă nu mai ai o atitudine corectă față de ea, va înceta orice relație cu tine. Ea va pleca în clipa când tu nu vei mai depune eforturi să o faci fericită.

O astfel de femeie  este dificil de iubit, dar este și mai dificil să o uiți.

Ea este una dintre acele persoane a cărei amintire o vei păstra vie mulți ani după despărțire. Posibil toată viața. Îți va fi aproape imposibil să o uiți.

Iar după ce va pleca, îți va fi dor de modul cum te privea : de parcă erai întregul ei Univers. Îți va lipsi sinceritatea ei, hotărârea ei și puterea de a spune lucrurilor pe nume.

Și atunci vei face tot posibilul să o readuci lângă tine, pentru că nu vei mai putea trăi fără ea.

În concluzie, o astfel de femeie, deși poate părea dificil de iubit, este aproape inposibil să o poți uita.

Sursa : soulpost.ru