Frumusețea femeii Diamond Modă

Suntem de neînlocuit 

rampages.us

Lucrăm cu ambiție și dedicare mai mult de 10 ore pe zi, ne străduim să demonstrăm că putem și mai mult, ne luăm doar câte 5 zile de concediu în care ne verificăm e-mail-urile la fiecare jumătate de oră și răspundem la telefon de oriunde am fi… 

In ultima zi de vacanță ne relaxăm și începem să ne bucurăm de timpul alături de ai noștri. Pe care îi iubim enorm, dar cărora nu le-am mai spus de mult. Ne gândim vinovați: s-a mai dus un concediu… 

Apoi, o luăm de la capăt: cafea, ședințe, întâlniri, e-mail-uri, altă cafea, clienți, furnizori, altă ședință… Ni s-a spus ca nimeni nu e de neînlocuit. Si muncim fără limite, uitând ceea ce este important. 

Dar mama sau tatăl copiilor noștri pot fi înlocuiți? Dar copilul părinților noștri, poate fi înlocuit? Sau sora, sau fratele? 

Opriți-vă puțin! Trageți aer in piept, deschideți ochii și priviți-i pe cei pe care îi iubiți, pe cei cărora le cereți mereu să vă înțeleagă… Pentru ei, sunteți de neînlocuit! 

Faceți ceea ce vă aduce bucurie, dăruiți-le timp și atenție. Banii din cont nu oferă amintiri de neuitat, iar la final, dacă vom fi destul de norocoși, vom fi cu amintirile despre ziua de azi ! 

Rubrică susținută de: 

Foto: rampages.us

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.