Acasă la mine Raiul de acasă

Spune „DA” Listei de Mariaj

Nuntă fără alai și mireasă fără mofturi nu am prea întâlnit. Viitoarea doamnă alege totul de una singură, cu precizie de ceas elvețian. Știe la milimetru ordinea invitaților la mese, pe de rost pașii din dansul mirilor și în vis desfășurătorul zilei celei mari. Are voie să se răzgândească de câte ori vrea, să plângă și să râdă deodată, să invite pe cine poftește. În nebunia pregătirilor cât pentru trei zile și trei nopți, un singur aspect chiar nu are de ce să cadă în grija ei: forma sub care primește cadoul de nuntă.

diana_șucuModa plicului cu bani are zile numărate. Acest obicei văduvit de eleganță nu încape printre preferințele miresei noastre, care încă mai crede în nunta ca-n basme, cu final fericit. Am auzit de la bunicile noastre cum veneau ele cu lada de zestre de acasă și cum fiecare dintre petrecăreți aducea de prin bătătură ce găsea mai de folos pentru tinerii căsătoriți. Cu un fir de praf nostalgic peste, gestul cunoaște în zilele noastre valențe la fel de practice, dar considerabil mai elegante. Lista de Mariaj se deschide cât ai spune „DA” în orice magazin care oferă asemenea servicii și include tot ce-și doresc însurățeii în noua casă de piatră: veselă, mobilier, tablouri, pleduri, din living în dormitor. Apoi, invitații vin și bifează câte un cadou de pe lista dorințelor. Atât de simplu!

Ne numărăm printre puținii (ce păcat!) ambasadori ai Listei de Mariaj și ne-am specializat în atenții de bonton ca trimiterea de info cards din care cei dragi pot afla de existența listei sau de compliments cards către ei, felul tău de a spune „mulțumesc”. Cadourile se livrează direct la tine acasă, când dorești: înainte sau după luna de miere.

Așa că, dacă ai planuri mari vara aceasta, e de ajuns să ne faci o scurtă vizită, cât să ne cunoaștem și să vezi că ai pe cine te baza.

Spune la rândul tău „DA” nunții fără plic!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.