Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Soluţia prin care am scăpat de vergeturi, în sarcină şi nu numai!

De ce s-au inventat pe lumea aceasta vergeturile? Probabil că cele mai multe dintre noi am simţit durerea acestei întrebări “pe propria piele”. Şi poate că v-aţi săturat deja să tot auziţi că trebuie să le acceptaţi si să trăiţi cu ele. Să spună prostia asta cei sau cele care nu vor ca vara să le încălzească trupul pe plajă, fără să ai stres şi complexe legate de imagine şi de comentarii inutile ale celor din jur! Vă recomand să la faceţi invizibile. Atenţie mare, însă, la ce metodă apelaţi ! Vă reamintesc coşmarul trăit de Laurette, care a apelat la soluţii invazive şi a rămas cu răni cumplite şi semne care se văd şi astăzi.

Exista atâtea tratamente scumpe pentru estomparea vergeturilor: intervenţia chirurgicală, tratamentul cu laser, ultrasunetele etc. Niciunul însă nu oferă garanţii. Te lasă în schimb cu portofelul gol şi cu o senzaţie de gol în stomac când observi că vergeturile sunt încă acolo, în ciuda banilor risipiţi.

Repet: azi vă ofer varianta de a le face invizibile. Să fie minuscule, albe şi invizibile.

Iată o soluţie de ultimă oră. E adevărat, trebuie să vă ţineţi de ea toată ziua, dar merită. E soluţia siluetei mele.

Dimineaţa, începeţi ziua şi tratamentul cu o Crema cu efect de ultra-modelare. E o emulsie cremoasă cu acţiune elasticizantă şi de întărire, concepută pentru restabilirea tonusului. Conţine un complex de fito-endorfine de origine vegetală – “ moleculele fericirii” – care dau  efectiv o senzaţie de bine şi îmbunătăţesc starea de spirit. Întinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen.

La amiază, este necesart să continuaţi, folosind leacul care m-a scăpat de vergeturi pe timpul sarcinii. Este o cremă anticelulită şi antivergeturi cu iederă. E perfectă pentru masajul de supleţe. Se aplică pe zonele cu celulită şi vergeturi, prin masaj în sensul circulaţiei venoase, de două ori pe zi. Nu conţine camfor şi substanţe iodate.

Apoi, pentru accentarea efectului, trebuie continuat cu un masaj minunat cu un Ulei pur de migdale dulci, presate la rece. Are un efect excelent.
Începeţi tratamentul de seară în forţă cu o Cremă de tonifiere, care se aplică în acelaşi mod, în sensul circulaţiei venoase, până la absorbţia completă. Este un produs profesonal pe pe bază de
colagen şi mucopolizaharide.

Apoi finalizaţi cu un produs de ultimă oră, un bio-ulei suprem, special conceput pentru vergeturi. Conţine o sinergie de uleiuri vegetale cu acţiune hidratantă, nutritivă, revitalizantă. Ingredientul cheie este uleiul de Babassu, bogat în acizi graşi şi fitosteroli, care restaurează şi ameliorează mantaua hidrolipidică, hrănind şi hidratând pielea.

Reţeta nu este completă dacă nu folosiţi, măcar de două ori pe săptămână, fiole cu Colastin. Este un  ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină. Se întinde ca o mască pe zona de tratat şi după 20 de minute se înlătură.

Succes!

Vă invit să încercaţi şi apoi să îmi spuneţi părerile voastre pe oana@ardes.ro.
Mai multe amănunte pe blogul meu, www.oanaturcu.ro.

Rubrică susţinută de:sigla Ardes

Uscatoare rufe