Copii și tineri

Sofia Iacob – între copilărie și celebritate

Sofia are 11 ani și mi-a fost recomandată de o doamnă rafinată și inteligentă, profesor la ASE, ( mulțumesc, dragă doamna Diana Nicolae Budu! ) pentru o eventuală invitare într-o emisiune.  I-am explicat că emisiunile noastre sunt în vacanță până în toamnă ( până în toamnă?…) , dar prezentarea pe care i-a făcut-o micuței artiste m-a făcut curioasă. Drept care…am aflat câte ceva despre Sofia, despre nenumăratele sale premii nationale si internationale, ca rezultat al unei munci pe care, așa mică cum este, a făcut-o cu abnegatie si daruire. 

Sofia este eleva in clasa a 5 a la Scoala Coresi din Targoviste ( tare mandri trebuie să fie profesorii si colegii săi de performanțele talentatei lor eleve) . 

I-am ascultat așadar ultima melodie, i-am constatat drăgălășenia, vocea cristalină și talentul – toate explicand cele 5000 de vizualizări pe care deja le-a încasat, pe Facebook, cântecul Sofiei – și…am mai avut o surpriza : aceea de a-i descoperi pe autorii piesei – doi prieteni foarte buni ai mei și doi oameni de muzică pe care-imprețuiesc nespus : Paula Seling și Alexandru Gorgos. 

O dublă bucurie, dintr-o lovitură! ….De fapt, lovitura este a Sofiei, căreia îi prevăd un viitor muzical de excepție și abia aștept s-o promovez în propria emisiune. 

 

Publicitate