Ea și El

Simți că ai lângă tine un bărbat slab? Iată cele 8 semnalmente care-ți confirma acest lucru 

 

Fiecare din noi visăm să avem alături un bărbat puternic, însă nu e chiar atât de simplu să-l găsim. Multe dintre noi încremenim în relații cu oameni slabi, care nu numai ca nu ne protejează, dar, de multe ori, trăiesc pe spinarea noastră. 

Dacă vreți să evitați o astfel de situație , trebuie să fiți atente la “simptomele” unor astfel de bărbați slabi, care nu au nicio șansă de a vă face fericite. 

1. Un bărbat sensibil tace mai tot timpul și nu spune nimic în apărarea lui 

El  nu se supără niciodată  pe nimeni, chiar dacă e insultat sau batjocorit. Perefăr să tacă și să se izoleze. . 

2. Nu se exteriorizează

   E fiarte greu să-ți dai seama ce simte un astfel de bărbat. Introvertirea nu face decât să sporească distanța dintre parteneri. Un bărbat slab ascunde mereu câte ceva de partenera lui. Iar dacă nu-i place ceva la aceasta, nu-i va spune, ci se va comporta fie pasiv, fie agresiv. 

3. Este din cale afară de leneș

    Partenera sa va trebui să facă toată munca – fie că ne referim la familie, fie la relațiile de serviciu. Convins că are alături o femeie puternică, el se va lăsa pe umerii acesteia. 

4. Barbatul slab își va lăsa partenera să ia ea toate deciziile

 El nu-și va mai cheltui energia pentru rezolvarea lor.  Se merită, oare,  să pierzi timpul cu un astfel de om?. El nu v fi niciodată capabil să aibă grijă de partenera sa.

5. Un bărbat  slab îi va bucura pe ceilalți, iar își va neglija partenera

Dacă unui bărbat îi pasă doar cum să le facă bine celor din jur, în timp ce de tine a uitat complet, pur și simplu este un bărbat slab de fire, care mereu depinde de părerile celorlalți. Lui nu-i prea pasă ce crezi tu despre el, pentru că îi ești alături și crede că mereu vei fi.

6. Un bărbat slab este foarte egoist

El  se gândește numai la sine,  nu îi pasă de ce simte partenera lui și, cel mai probabil,  nu se va mai schimba. Pentru el nu contează decât satisfacerea propriilor dorințe.

7. Un bărbat slab nu-ti va lua niciodată apărarea

…și atunci nu merită să facă parte din viața ta. Un bărbat adevărat te va proteja întotdeauna. 

8. Un bărbat slab nu va fi niciodată lângă tine

 El  preferă să-și petreacă timpul mai degrabă cu prietenii, decât cu tine. 

Sursa : cluber.com.ua 

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Barbatul meu nu se exteriorizeaza dar nu toti sunt perfecti. Daca tot stam sa alegem la ei o sa ramanem singure. Parerea mea..