Ea și El

Și totuși, există bărbați care nu înșeală niciodată! 

 

Există destui bărbaţi care cred cu tărie că , într-o gospodărie, toate treburile trebuie să stea pe umerii femeii. Așa au fost ei crescuţi . De fapt, aşa au făcut bunicile lor : țineau în spate gospodăria, în timp ce  bărbații lor munceau pe câmp sau în fabrici.

Dar, vă întrebăm noi : de ce, oare,  treburile gospodăreşti ar fi doar o îndatorire a femeilor? Şi atunci, barbaților ce le revine? Să bată un cui în perete? Să arunce gunoiul?…Hm…Cam puțin…

O familie sănătoasă se caracterizează prin respect şi înţelegere reciprocă. Ambii soţi vin de la serviciu, pregătesc împreună masa, apoi se relaxează, tot împreună. Femeia nu este obligată să stea singură toată seara la aragaz sau să se ocupe singură de copii. Noi credem cu tărie că un bărbat adevărat își doreste alături o femeie frumoasă, și nu una chinuită de treburile casnice. Iar acest lucru cade, în primul rând, grija bărbatului. Dacă el nu îşi ajută soţia, ea nu va avea nici timp, nici puteri, și asta  nici pentru ea, nici pentru soţ. Şi atunci, ce fel de soţ protector ar fi bărbatul, dacă nu îşi poate ajuta femeia iubită?

Atunci când îsi acuză soțiile că s-ar fi schimbat, bărbaţii ar trebui să înţeleagă că de fapt atitudinea lor faţă de ele s-a modificat. În timp ce înainte de nuntă femeile primeau flori, cadouri și complimente de la bărbaţii iubiţi, acum aceștia vin acasă de la serviciu, aşteaptând ca soţiile să le gătească cina, iar ei să stea călare pe  calculator sau TV. Dar vine weekendul și iată-i :  abia aşteaptă să iasă cu prietenii, abandonându-și  soţiile acasă, la cratiță și la copii.  . 

Întrebare pentru dragii noștri bărbați : când a fost ultima dată când le-ai dăruit soţiilor lor un buchet de flori?

Și asta fără vreun motiv anume. Când le-ați invitat la o întâlnire romantică în doi? Femeile trebuie impresionate şi cucerite în permanența, numai astfel ele vor rămâne aceleași femei minunate, de care ei s-au îndrăgostit cândva.  Dacă barbații au crezut că după căsătorie soţia va trebui să se îngroape în treburile casei,   să crească copiii și să aibă grijă și de soți, iar aceștia doar să îi zâmbească de pe canapea, atunci verdictul nostru este următorul : de ce v-ați mai însurat,  dragi bărbați? Oare nu vă era suficientă o menajeră? 

Este absurd să sperați că soţiile voastre vă vor fi recunoscătoare pentru indiferența pe care le-o arătați. Faptul că au și ele propria părere,  că gândesc absolut diferit de soți, nu înseamnă deloc că ele nu înțeleg nimic. În familie sunteţi doi, şi ambii sunteți obligați să contribuiți la fericirea propriei familii, să creaţi propriile reguli şi tradiţii.

Fiecare bărbat este dator să facă ceva special pentru soţia lui.

În primul rand, să o iubească mult, să o respecte, să o ajute, să o protejeze. Să o susţină, să o laude și să-i ofere flori. Nu este dificil, trebuie doar să îţi iubeşti sufletul pereche, să i te dăruieşti şi să lucrezi asupra relaţiei zi de zi, an de an. Atunci şi femeia îi va oferi soțului inzecit dragostea, atenţia şi grija sa.

Ce poate fi mai frumos, decât ca, peste ani, să vină ziua în care ambii să mergeţi ţinându-vă de mână, ea să fie la fel de frumoasă , iar amândoi să vă iubiţi la fel de mult.

Așa că vestea e buna : chiar există un asemenea tip de bărbat care  nu își înșală niciodată femeia iubită. Care este iubitor, grijuliu și atent. Acest tip de bărbat va fi iubit cu adevărat și se va simți fericit și împlinit alături de femeia care este iubirea vieții lui.

Sursa : womanhappiness.ru 

Publicitate