Show TV

Și a fost și a treia săptămână…

Femeile de 10 și bărbații de 10 au avut o nouă săptămână agitată. Temele aruncate în luptă, în emisiunea ce le poartă numele, nu au fost nici simple, nici ușor de epuizat, în cele 70 de minute de transmisie directă. In fața micilor ecrane s-au aflat din ce în ce mai mulți telespectatori – cel puțin așa susțin datele de audiență – ceea ce ne spune clar că și acolo, acasă la dvs, există deja destui români de 10, deveniți deja fani ai emisiunii. Pentru cei, din ce în ce mai puțini, ce nu s-au aflat acasă în timpul transmisiilor noastre, recapitulăm cele patru teme ale saptămânii!

LUNI: Femeia… doar la cratiță?!?

Jignită de această întrebare, politiciana Ana Birchall mai să se ia la păruială cu spumosul compozitor Horia Moculescu, care a complimentat-o pentru felul în care arată, lăsând să se înțeleagă că activitatea politică a politicienelor femei este subminată de frumusețea lor! Ana a combătut, cu aplomb, susținută de doamnele din gradenă, care au militat activ împotriva bărbatilor care le vor doar la bucătărie și la fundul copiilor! Cei din gradena adversă au mârâit, în frunte cu Mircea Radu, exprimându-și dorul fața de vremurile de odinioară, când nevestele își așteptau soții acasă cu mâncarea caldă și cu un zâmbet larg pe chip. Convinși însă că aceste vremuri au trecut demult, cu toții au pactizat, la final, fiind de acord că femeia merită și ea o carieră, o viață activă, câte o vizită la un salon de frumusețe și câte-o sesiune de shopping!

MARȚI: Cine șofează mai bine: femeile sau bărbații?

Cei 1,20 m de picioare ale Roxanei Ciuhulescu – măsurați, în direct, cu ruleta, de Mircea Radu – i-au ținut cu brio piept capionului național de raliuri Titi Aur. În urma unei dispute mai ceva ca o intersecție aglomerată la o oră de vârf, s-a ajuns la concluzia că NU, nu e adevărat că femeile sunt catastrofe la volan, ci, dimpotrivă, sunt mult mai prudente și mai cumpătate, pe când masculii au acea doză de inconștiență, care-i împinge către accidente în trafic. Memorabil a fost, în emisiune, dialogul de debut dintre Mircea și Marina, acesta ironizând copios bordul automobilului Marinei (in care butoanele sunt, chipurile, însoțite de explicații verbale), iar Marina replicându-i acid, prin difuzarea unei fotografii în care, chipurile, mașina partenerului său de prezentare, fusese surprinsă parcată fiind haotic, direct pe… treptele Muzeului Național de istorie! Cele două gradene au fredonat cele două imnuri ale editiei: ” Mi-am dorit o mașină” (Florian Pittiș), respectiv ” Vitezomanul Gică” (Mihai Constantinescu), și, fără doar și poate, imaginea zilei au reprezentat-o picioarele binecrescute ale Roxanei Ciuhulescu, care au tulburat intens gradena bărbaților, nereușind însă s-o reducă la tăcere.

MIERCURI: Confesiuni care pot ucide dragostea

Ei, n-a prea fost de râs tema. În sufletul fiecăruia dintre noi zac taine ale trecutului, care nu întotdeauna trebuie marturisite chiar și celui mai apropiat om din viața noastră. Ziarista Liliana Levința și solistul Adrian Romcescu ne-au ajutat să ne descurcam într-o poveste de viață, propusă nouă de o telespectatoare devenită adevărat personaj de telenovelă. Prezența în direct a acesteia, chiar și mascată, a făcut ca toate femeile de 10 și toți bărbații de 10 din platoul de filmare să devină părtași la încurcătura în care aceasta se afla, încercând să o ajute cu sfaturi, Căci… la ce ne pricepem noi, românii, cel mai bine, dacă nu la dat sfaturi?

JOI: Cine minte mai mult: femeia sau bărbatul?

Emisiunea a debutat cu darul pe care Marina i l-a făcut, în direct, lui Mircea: un frumos Pinocchio din lemn, care a sugerat de la început răspunsul la întrebarea din titlu. Și totuși dezbaterea a avut loc, ba chiar a fost deosebit de aprigă, având în vedere că pe canapele au luat loc îndrăgitul și guralivul actor Bogdan Stanoevici, care a tranzitat, până nu demult, mincinoasa zonă a politicului, și aprigul avocat Diana Macovei, nimeni alta decât giranta rubricii “Legea e de partea ta” de pe site-ul nostru. Inutil de povestit cât de activi au fost, și de această dată, spectatorii din platou, căci la capitolul “minciuni”, fie spuse, fie încasate, fiecare din noi are câte ceva de spus!

De luni, nu uitați, ne revedem in fiecare dimineață, pe TVR2, la ora 10 si 10, la emisiunea dvs preferată “Femei de 10, Bărbați de 10”. Până atunci… weekend plăcut!

Foto: Aurel Baboi

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.