Show TV

Femei și bărbați, toți de 10, s-au perindat pe la noi, săptămâna trecută! 

Iată-ne în pragul unei noi săptămâni. Nu o vom putea începe însă, înainte de a face cuvenita trecere în revistă a faptelor noastre de vitejie, din săptămâna trecută.

Așadar…

Luni: Avortul, pro și contra

Femeia este liberă să decidă cu privire la soarta ei! – au strigat feministele din gradene! Deși s-a declarat împotriva avortului, doamna doctor Monica Pop a susținut, sus și tare, că nimeni nu-i poate dicta unei femei însărcinate ce să facă, dacă ea nu vrea să-și aducă pe lume copilul. I-au ținut partea doamna doctor ginecolog Alice Florescu și psihologul Monica Enache. De partea cealaltă a baricadei – Biserica si reprezentanții Marșului pentru viață, în frunte cu deputatul liberal Daniel Gheorghe. Au ieșit scântei și…o ediție cu rating fericit!

Marti: Studiu de caz

Un tânăr se îndrăgostește lulea de patroana lui și viceversa. Aparent, totul e ca la carte, numai că iubita lui din facultate ( da, avea și așa ceva! )  îl anunță că urmează să aducă pe lume copilul lui. Încurcată situație! Ne-au ajutat s-o descurcam psihologul Lucia Sterian și celebrul cuplu George Ivașcu – Alice Barb. …Deși…am putea spune că povestea a cam rămas în coadă de pește!

Iar scânteile n-au lipsit nici de această dată!

Miercuri: Cât de departe sare așchia de trunchi?

Realizatorii au adus în fața națiunii patru exemple de așchii care n-au sărit deloc departe de trunchiul din care s-au desprins! Andrei Păunescu – fiul marelui poet Adrian Păunescu, hair-stilista Cristina Grama – fiica unor meșteri în coafură, Niculina Stoican – fata celebrei soliste de muzica populară Angelica Stoican si Bubu – fiul tobosar al lui Mișu Cernea și al Crinei Mardare. În public, tepespectatorii nu l-au recunoscut nici în ruptul capului pe colegul nostru, Florin Mihăilescu, fiul regretatului actor Stefan Mihăilescu Brăila. O ediție cu multe amintiri, de o parte și de alta, ratingul demonstrându-ne cu varf și-ndesat ca am făcut treabă bună!

Joi: Cum scăpăm de oamenii toxici?

Grea încercare pentru Sofia Vicoveanca, artista minunată care nu are decât cuvinte frumoase la adresa fiecărui om! Noroc cu spumosul psiholog Radu Leca, cel care ne-a învățat să recunoaștem oamenii toxici și să ne ferim de ei! Publicul a fost încântat să nominalizeze persoane toxice din viața fiecăruia , dezvăluindu-ne modalitățile prin care i-au ținut la distanță. Iar Sofia ne-a încântat, ca de obicei, cu melodiile sale dumnezeiești, ceea ce a făcut ca acest mix între educație și cultură să ne aducă un scor foartr bun!

Vineri: Pila la români

Oho! Asta da, temă! Potrivit regulii, toți invitații săptămânii s-au întrecut în a înfiera mioriticul obicei de a promova pe baza pilelor și a relațiilor, povestind fiecare situații din viața lor. Marina a mărturisit că și ea, studentă fiind, a ajuns să scrie la o revistă studențească…datorită unei pile puse de tatăl ei! Acu’, judecați și dvs , dacă era mai bine sau nu, să rămână economist!

Colbul s-a așternut peste edițiile săptămânii trecute. Mâine începe un nou șir de provocări și vă invităm să ne fiți alături, ca și până acum! Vă reamintim că feedback-ul vostru este foarte important pentru noi!

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.