Diverse

Sfaturi pentru Black-Fridărițe

Și a venit vinerea neagră! Nu, nu vorbesc de Halloween dragele mele, ci de Halloween-ul reducerilor. Ieri a fost nebunie mare și continuă să fie! O dată pe an e Black Friday, așa cum e și Crăciunul și Paștele! Se împodobesc magazinele cu reduceri!„50%, 70%, 90%” sunt sloganurile scandate la intrarea în fiecare prăvălie. „Reduceri, reduceri, reduceri” strigă copii cu ziare în mână pe străzile Micului Paris. Să fi avut și anii ’90 un Black Friday al lor? Cine știe…
Ei bine, dragi Black-Fridărițe, am o serie de sfaturi pentru voi pentru a trece cu bine și cu mai mulți bani în buzunar de această zi comemorată la nivel național:
black-friday1. Fiți econoame! Black Friday-ul vă poate lua pe nepregătite! Strângeți-vă bani din timp și puneți-i deoparte, mai ales dacă vrei să-i investiți în ceva scump și/sau în ceva ce vă doriți de mult timp.
2. Fiți deștepte! Indiferent dacă vrei să cumpărați online sau direct din magazin, urmăriți cu o lună sau cu două săptămâni înainte evoluția prețurilor. De Black Friday s-ar putea să fiți surprinse. (Să vă zic un pont: Există magazine care măresc prețurile înainte de această vinere neagră, ca mai apoi să le scadă)
3. Fiți pe fază! Informați-vă din timp cu privire la ziua în care fiecare prăvălie virtuală sau negustorie locală hotărăște să serbeze Black Friday. Nu-i peste tot la fel!
4. Fiți prudente! Odată cu apariția momentului mult așteptat s-ar putea să vă ia valul. Să vreți (că eu vă sfătuiesc să nu acționați) să cumpărați mai multe produse decât vă poate ține buzunarul. Se poate și mai rău, să nu mai ajungeți să vă achiziținați canapeaua pe care v-o doreați, cea de acum șase luni.
5. Fiți rapide! Accelerați pedala de atenție și fiți prezente pe site, că acolo-i mai mare bătălia, la ora exactă a reducerilor! Stocurile se golesc mai repede decât ați putea crede. Nimeni nu vă așteaptă, nici dacă sunteți soția președintelui.

Iar dacă nu aveți niciun ban, stați pe tușă! La anul vine și rândul vostru!

Foto: google.com