Diverse

Sfaturi de la bunicile celebrităților

communitytable.parade.com

Când ai nevoie de un sfat legat de viață mergi la cineva care le-a văzut pe toate. Și cine poate fi mai potrivit decât o bunică a cărei experiență depășește orice tratat de specialitate? Deși au ajuns faimoase în lumea întreagă, celebritățile lumii nu au uitat sfatul de aur pe care l-au primit, cu ani în urmă, de la bunica.

Rihanna: ”Bunica mea m-a învățat ce este iubirea și iertarea, spiritualitatea, credința, puterea unei femei. Tot ceea ce își dorește pentru mine este să mă căsătoresc cu cineva care să mă iubească mai mult decât îl iubesc eu, pentru că o femeie oricum oferă mai mult decât are nevoie un bărbat”.

Justin Timberlake: ”Am învățat de la cei 2 bunici ai mei că există pe lume, un lucru, numit cavalerism și că acesta nu trebuie să moară o dată cu apariția internetului”.

timberlake

Oprah Winfrey: ”Tot ceea ce sunt astăzi îi datorez bunicii mele. Ea a pus bazele pentru succesul meu”.

Maya Angelou: ”De cel puțin 10 ori pe an bunica îmi spune: fetițo, dacă vezi ceva care nu îți place, fă tot ceea ce îți stă în puteri să schimbi acel lucru”.

Jaime Foxx: ”Bunica mea a fost prima mea profesoară de actorie. Îmi spunea: stai dreaptă, trage umerii pe spate, poartă-te ca și cum ai avea un rost”.

James McAvoy: ”Bunicii mei nu mi-au spus niciodată: Ești atât de bun încât poți face orice îți dorești. Cred că este cea mai mare și oribilă minciună. Dar mi-au spus să încerc, că am dreptul să merg pe drumul pe care îl aleg și să văd ce se întâmplă. Este mult mai practic”.

Barack Obama: ”Bunica mea m-a învățat ce înseamnă să muncești din greu. Ea a renunțat să își cumpere altă mașina sau altă rochie pentru a-mi oferi mie tot ce aveam nevoie. Mi-a dat tot ce avea ea mai bun”.

obama

Sursa: huffingtonpost.com
Foto:communitytable.parade.com

Etichete

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.