Ea și El

Semne zodiacale  care nu se “pupă” nicidecum

 

Astrologia este fascinantă. Credem sau nu în ea, suntem totuși deosebit de atenți la ceea ce spun astrele despre noi, despre compatibilitățile noastre si despre ceea ce ne așteaptă. Horoscopul zilei este cea mai citită rubrică  tuturor publicațiilor cotidiane. 

Iată că astrologii au reușit să identifice câteva “incompatibilități” puternice între zodii. Așa că, atunci cand vă alegeți partenerul de viață, atenție mare! Să nu generați următoarele situații :  

1. Balanță și Rac

Racul este o fire foarte sensibilă și își dorește să aibă o viață liniștită. Balanța, dimpotrivă, este foarte sociabilă.  Interacțiunea dintre cele două semne duce la o relație dificilă, marcată de o permanentă luptă pentru putere. Balanța este semnul aerului și acțiunile ei nu vor fi înțelese de Rac, care este iubitor de stabilitate. Elementele de aer și apă nu pot să se influențeze reciproc. Racul nu va avea parte de atenție din partea Balanței. Însă dacă  totuși deja conviețuiesc împreună, fiecare din ei trebuie să învețe să cedeze, încercând să fie  suflet-pereche.

2. Vărsător și Pești

Vărsătorul și Peștii nu vor găsi niciodată un limbaj  comun. Peștele este un semn egoist, el nu suportă să nu primească atenție din partea Vărsătorului. Acesta din urmă este însă mult prea sigur de sine. Peștii sunt veseli și pozitivi, dar în același timp sunt și geloși, ceea ce îi poate ofensa pe Vărsători.

3. Scorpion și Săgetător

Aceste semne nu pot trăi împreună în armonie, pentru că sunt foarte diferite. Ele trăiesc în două lumi diferite, care nu sunt compatibile între ele. Scorpionul este cel care mereu își urmarește propriul interes, dar Săgetătorul pare ușor imatur și nu se gândește deloc la ziua de mâine.  Scorpionul devine, din acest motiv,  agresiv și iritabil. El își dorește acele pasiune și loialitate, pe care Săgetătorul, care iubește libertatea, nu i le poate oferi.

3. Gemenii și Capricornul

Aceste două semne zodiacale sunt absolut incompatibile. Gemenii sunt cei excentrici, ghidați mai mult de emoții decât de rațiune, și de aceea ei nu vor fi înțeleși de Capricornii care nu sunt niciodată  rezonabili. Conservatorismul și frivolitatea nu pot coexista.

4. Fecioara și Leu

Fecioara și Leul sunt alte două semne incompatibile. Fecioara este caracterizată prin  indiferență, iar Leul nu va reuși s-o domine. El nu tolerează criticile la adresa acțiunilor sale,  iar Fecioara condamnă greșelile. Ea este din cale-afară de studioasă și meticuloasă, acest lucru nefiind pe placul  Leului, care ar vrea să obțină totul dintr-odată.

5. Taur și Berbec

Taurul are nevoie de o viață senzuală și emoțională, vrea să se știe înconjurat de securitate și liniște. Berbecul este extrem de încăpățânat și nu simte deloc susținerea Taurului în nici o privință. Va ajunge să se plictisească  de acesta și  să găsească divertisment în altă parte.

Sursa : greatpicture.ru 

Uscatoare rufe