Frumusețe

Secretul unui ten de porțelan : cum se îngrijesc femeile din Coreea și de ce pielea lor arată impecabil?

 

Coreencele au un ten impecabil : neted, curat , hidratat, moale și strălucitor. Care sunt, oare, motivele? Cred că am reușit să vă facem curioase!

Genetica, metodele de îngrijire sau pur și simplu produsele cosmetice coreene?

Trebuie spus din capul locului, femeile coreene sunt foarte îngrijite. Genetica joacă și ea un rol foarte important. Dar genetica o poți ajuta, dar o poți și încurca! Fără doar și poate, femeile din Coreea ajută genetica!
Spuneți-mi sincer : obișnuiți să vă faceți în fiecare dimineață, o mască hidratantă? Ne îndoim…Pentru tinerele coreence, masca hidratantă matinala reprezintă o regulă de neîncălcat!
Care sunt particularitățile îngrijirii pielii la femeile coreene?

Coreencele sunt educate, încă din copilărie, să aibă zilnic grijă de pielea lor. Una din etapele cele mai importante o reprezintă curățirea pielii. Acest proces  se petrece foarte riguros.

Femeile Coreene consideră că hidratarea pielii reprezintă cheia unui ten sănătos. Pielea uscată își pierde elasticitatea înainte de vreme, și este invadată de riduri. De aceea, toate coreencele folosesc, pe timpul zilei, apa termală. Ckntrar unor mituri existente, ea nu numai că nu distruge machiajul, ba îl și întărește. Da, da, coreencele folosesc masca hidratantă de câteva ori pe zi, și nu o dată pe săptămână, cum facem noi…


Pentru o femeie coreeană nu este nimic ieșit din comun să-și curețe tenul în mijlocul zilei , să se hidrateze, iar apoi să se machieze din nou. La loc de cinste în Foreea se află cremele BB și cochon. Acestea reprezintă varianta ideală pentru a masca imperfecțiunile pielii și îngrijirii sale. Că veni vorba, în Coreea a fost pusă în circulație și crema BB pentru bărbați.
Și bineînțeles, nu putem omite din vedere protecția solară. În aceast colț de lume, bronzul este considerat un fapt negativ, de aceea femeile coreene nu ies din casă fără a folosi o cremă de protecție solară.

Însă oricât nu am pomeni de genetică, de tipul de alimentație și de produsele cosmetice coreene, fără o îngrijire meticuloasă a pielii noastre și fără o prețuire a ei, este imposibil să avem un ten strălucitor. Iar coreencele au învățat acest lucru încă din copilărie. Frumusețea noastră se află în mâinile noastre, iar marele secret este o muncă asiduă, zi de zi, aplicată propriei persoane!

Sursa : likar.info

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate