Show TV

Scrisoare deschisă către românii noștri de 10

Dragii noștri dragi! Incheiem un an, a cărui ultimă felie am ronțăit-o împreună, zi de zi, chiar în primele ore ale dimineților noastre. Ne-ați fost alături și am simțit-o permanent ; v-am simțit dragostea, căldura, gândurile bune, n-am avut nicio clipă sentimentul că emisiunile de dimineață au ” un public de doi lei”, cum poate ar crede cineva. Dimpotrivă, v-am considerat totdeauna speciali și ne-am făcut datoria cum am știut noi mai bine, alături de Costin și Iulia, de Alina și Bogdan, de regizorul Luminița Dumitrescu, de Dana, Elena, Liana, Laura, Liliana , Adriana, Nicu și Marian, de restul echipei din umbră, care înseamnă, de fapt, ” Femei de 10, Bărbați de 10″. Așa cum v-am spus la ultima noastră ediție, ne va fi dor de voi. Pare un stereotip, nu-i așa? Așa spun toți prezentatorii de televiziune, la final de sezon. Vă rugăm însă pe noi chiar să ne credeți, pentru că emisiunea pe care v-am dăruit-o, începând din această toamnă, ne-a apropiat foarte mult de voi. Temele noastre au fost, de fapt, problemele voastre de zi cu zi, bucuriile și mâhnirile, victoriile și înfrângerile, viața însăși. Poate și de aceea am avut sentimentul că facem emisiunea nu numai PENTRU voi, ci și DESPRE voi, și mai ales CU voi împreună! V-ați adăugat familiei noastre de la TVR și este momentul acum, în prag de sărbători, să vă mulțumim pentru asta. Să vă dorim Crăciunul de vis pe care-l meritați, anul nou de nota 10 la care visăm cu toții! Fie ca dragostea să facă obligatoriu parte din el! Pe a noastră puteți conta și, alături de cuvenitele urări, dorim să vă încredințăm acest colind al nostru, chiar și ușor stângaci, cântat de noi nu cu vocea (cu care știm și noi că nu ne putem lăuda!) ci cu sufletul! Este darul nostru, de Crăciun, dedicat vouă, celor nevăzuți de acasă! Îi  ulțumim, pe această cale, talentatului compozitor Andrei Tudor, care nu numai că ne-a dat pe mână orchestrația acestui cântec frumos, dar este și inspiratul autor al reușitului generic al emisiunii noastre.

Dați click , așadar, și bucurați-vă de Sărbători! Să ne trăiți, să fiți fericiți și, mai ales, să ne rămâneți alături și în 2017!
Cu drag,

Marina, Mircea și echipa “Femei de 10, Bărbați de 10”

3 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Va iubesc, va admir ca oameni ca profesioniști . Va doresc tot ceea ce încă nu ați îndrăznit să vă doriți deși știați că meritați.
    Sunteți cu adevărat Oameni de 10.

Uscatoare rufe