Frumusețe

Scapă de afurisiții de pistrui folosind remedii naturale

 

Unora “din afară” li se par șic. Însă, de cele mai multe ori, pistruiatele își urăsc pistruii și încearcă cu disperare să scape de ele. Astăzi vă vom spune că există destule remedii naturale pentru estomparea pistruilor. O metodă ar fi spălarea pe față cu lapte. Acidul lactic pe care îl conține are efect de peeling chimic, însă este foarte delicat cu pielea, fără a irita sau usca tenul. O altă armă eficientă împotriva pistruilor este sucul de lămâie. Vă recomandăm să înmuiați degetele în zeamă de lămâie și să tamponați ușor pielea în zona în care există pistrui.

Totodată puteți scăpa de pistrui cu ajutorul măștilor naturale din fructe sau legume. Dintre acestea amintim caisele, coacăzele ori castraveţii. Atunci când folosiți astfel de măști, nu trebuie îndepărtată masca de pe fată în totalitate. Este indicat să ştergeți cu un şerveţel surplusul iar apoi să aplicați o cremă hidratantă. Persoanele care au tenul gras ar trebui să folosească înainte de mască puţin suc de lămâie.

Nu în ultimul rând,  sucul natural de pătrunjel face minuni. Acesta se combină cu suc de lămâie, suc de coacăze şi de portocale. După omogenizare, amestecați-l în crema hidratantă preferată și astfel veți ţine pistruii sub control. La fel de eficiente sunt ceapa zdrobită macerată în oțet sau hrean ras amestecat cu oțet.

Totodată, persoanelor disperate de pistruii lor, le recomandăm și infuzia de păpădie crudă și frunze de pătrunjel.

Succes! …deși, și din punctul nostru de vedere, pistruii sunt chiar șic!

Foto: otvet.mail.ru