Ea și El

Să uităm de “fostele soții” !

 

Când un bărbat optează pentru o femeie măritată, îi ia, la pachet, întreaga familie. A promis, nu-și va lua cuvantul înapoi. 

Pe de altă parte,  un bărbat divorțat  va participa activ, și pe viitor,  în viaţa fostei soţii, mai ales dacă au împreună copii. El își va duce copilul la dentist sau la tenis, va comunica activ cu fosta soție, își va face griji pentru fosta sa familie, fie din obișnuință, fie pentru că nutrește  sentimente ascunse. Deci, în concluzie, “foste soţii” nu există!

Uneori această comunicare nu este decât o încercare de reunire a celor doi, fie și în subconștient. Uneori, e o manifestare a unor remușcări,  trăite de unul din cei doi. După ce se recăsătorește, soțul îi va tot repeta noii soții despre obligaţiile pe care le are faţă de fosta, faţă de copii avuți cu aceasta. El nu va intra niciodată într-o nouă căsătorie, anulând-o pe prima. Ea va exista mereu între cei doi soţi, trecutul lui mereu va fi aproape de el și de actual sa familie.

El o poate chiar duce pe noua sa soţie în locurile frumoase unde a fost cu fosta, îi poate dărui noii sale soţii acelaşi parfum care-i plăcea și fostei, sau chiar aceeaşi lenjerie. Dacă noua soţie va bănui că el continuă să fie legat emoţional de fosta şi îl va lua la întrebări, bineînțeles că el va nega toate acestea. Dar este posibil ca, după o vreme, să aibă chiar curajul să recunoască totul…

De multe ori,  nu mai ppaite fi vorba de sentimente, între cei doi foști soți. Totuși, datorită acelor ani petrecuți împreună, firul magic dintre fostul soț și fosta soție nu poate fi rupt așa ușor. Acești doi oameni se cunosc bine unul pe celălalt, și-au cunoscut reciproc fricile și nebuniile, au luptat pe un front comun un timp îndelungat. De aceea, această comunicare dintre ei nu trebuie refuzată. Rămân respectul, amintirile, lucrurile comune. 

Pentru soțiile actuale, este foarte important ca ele  să înveţe să fie fericite în condițiile date. Chiar dacă în umbra soților lor se află  o altă femeie. 

sursa : greatpicture.ru 

Sursa foto: netrazvodam.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate