Modă

S.O.S., prostul gust! 10 obiecte letale din garderoba ta.

 

Visul fiecărei femei este să arate suplă fără să se tortureze cu diete nemiloase sau cu epuizantul mers la sală. Puține însă știu că acest efect poate fi obținut și mult mai simplu : alegând și asortând cât mai bine hainele pe care le îmbrăcăm. Astăzi vă vom povesti cum să evităm cele mai frecvente greșeli vestimentare.

 

1.Nu are rost să purtați pantaloni deasupra gleznei dacă nu sunteți nici din cale-afară de suple, și nici prea înalte. Optați mai bine pentru pantalonii lungi.

img_3708

2.Multe femei consideră colanții ca fiind foarte avantajoși. Dimpotrivă! Ei subliniază toate neajunsurile voastre, adăugând câțiva centimetri în plus șoldurilor voastre.

img_3709

3.Bluzele și jachetele scurte sunt un trend deja îmbătrânit. Este de preferat ca partea de sus s-o acopere cu cca 3 cm pe cea de jos. Dacă totuși insiști să scurtezi partea de sus, bagă-ți bluza în pantaloni.

img_3710

4.Fusta asimetrică este extrem de buclucașă. Purtând-o, chiar și cele mai frumoase picioare vor părea strâmbe. Și asta se întâmplă pentru că, de regulă, genunchii vor fi poziționați în centrul croielii ovale. Dacă ești adepta acestui tip de croială, atunci mai bine orientează-te spre topuri și bluze cu decolteu oval.

img_3711

5. Categoric, doamnele cu șolduri ample trebuie să se ferească să poarte acest tip de îmbrăcăminte!

img_3712

6.Alegându-vă rochiile, orientați-vă spre cele care au lungimea pâna la jumătatea genunchilor. Femeile slabe trebuie să aleagă ținute cu croieli drepte.

img_3713

7.Cardiganurile și puloverele fără formă trebuie alese cu mare grijă: un astfel de element vestimentar trebuie să cadreze cu o siluetă verticală.

img_3714

8.Principala condiție a botinelor : trebuie aleși ciorapii potriviți!

img_3715

9.Evită astfel de ținute! Sunt destinate exclusiv femeilor suple!

img_3716

10.Femeile care au conformația tip pară sau măr trebuie să evite gențile oversize. Mult mai bine li se vor potrivi accesoriile în forme geometrice și de dimensiuni nu prea mari.

img_3717

Sperăm că sfaturile noastre v-au mers la suflet și că de mâine veți arăta toate super-cool!

sursa: takprosto.cc

imagine reprezentativă: hotelatinc.com

Uscatoare rufe